Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zrkadielko

ester, v lokalke by som aj ja isla, keby sa dalo,len neviem ci by som to prezila,kedze ja som taka citlivka, ze vidim krv a uz mi je blbo:)

zrkadielko

mimochodom, druha kamoska to mala robene v Ke v nem. L. Pasteura a tej to strasne zle zrobili,dokonca sa mi zda,ze v case op. mala menstruaciu a im to vobec nevadilo, a ani necely tyzden po konzultacii uz bola pod nozom. asi po mesiaci sa jej to tak zapalilo,ze jej ich akutne(v lokalke) museli vybrat a nejak napravit to umiestnenie a vlastne je to uz rok a este s tym vzdy ma problemy. pol roka po mala este bolesti a stvrdnute prsniky:(

Livaa

silvia a
fotky su pridane akurat jedna fotka je zobrazena 2x,neviem ako to nacital zo suboru,ale asi sa mu veeelmi paci ta fotka :-))

zrkadielko

jedna moja kamaratka to ma urobene velmi dobre, nadherne prsia ,nik by nerozoznal,ze ich ma urobene a robil to cerven. a pocula som same chvaly na nho, ved vies ZA KVALITOU SA IST OPLATI:)

modroocka55

Ester,
o takejto moznosti som este nepocula ale myslim ze to nie je zle .Ja som rodila obidve deti v epiduralke a bolo to super nic ma nebolelo a zotavovanie po bolo velmi rychle kdezto po celkovej anestezii som sa nevedela zorientovat dost dho

modroocka55

zrkadielko,
ten oblbovak je tabletka a daju Ti ju hned po prichode...
a preco si sa rozhodla pre BB a nie pre Ke?

ester22

zrkadielko: hned mi to navrhol ze jednak usetrim, a ked si ma prezrel ze som na to vhodny typ.. a samozrejme nezatazuje tak srdce, pecen... pre mna to bola celkom fajn sprava, lebo celkovej narkozy sa dost bojim... ale na druhej strane neviem ake to bude ked budem vnimat a on ma bude zatial rezat :) takze aj preto ta otazka na vas ci niektore nemate za sebou tuto operaciu v lokalke..