Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dada31

nina85
stalo sa to asi pred 2-3roky....kolegina tam bola na zmensenie prs...moc ma to nezauimalo tak ze viac neviem..

sjuzik

nina 85
ja si myslim ze to zalezi dost od toho aku mas velkost teraz..ja som nemala nic a mam 176 vaha 59 a mam 400 a niektore baby maju aspon jednotky daju im 400vky a vyzeraju omnoho vacsie..a to s tou anestezou som nemyslela v zlom mne to povedala kamoska co jej segra tam robi sestricku, ale ked niesi zdrava tak ta na operaciu nepustia takze sa nemusis vazne bat

sjuzik

dada31
jak vies ze je to blbost?
ked sa spytas svojho doktora ktory ti to robil mozno ti to povie..medzi nimi sa to roznese, toto do novin daju asi tazko

nina 85

pozerala som si i tie foto z netu pred a po, ale i rovnake velkosti vyzeraju na dvoch inych babach rozdielne,preto kebyze vas mozem poprosit baby s podobnou postavou168,50kg poslat foto na moju adresu nina85@zoznam.sk. Viem ze na rajce maju pristup az tie co daju svoje foto,len chcela by som vidiet pred op.aby som sa rozhodla pre velkost,dakujem

dada31

nina85
to je blbost....mala vrodenu srdcovu vadu o ktorej nevedeli ani lekary....ak si mala niekedy anesteziu tak sa nemusis nicoho bat...

sjuzik

nina85
popvrava sa zevraj bola chora na srdce ci co ja uz si presne nepametam..
ale zevraj tam bola chyba aj anesteziologicky, ked ta preberaju z narkozy tak ti davaju nadychnut kyslik z bomby a zevraj ta bomba bola prazdna..ale zevraj bola naozaj chora na srdiecko..dr.vyhodili a klinika zmenila meno a funguje dalej to viem urcite..

nina85

caute baby, uz si toto forum dlho citam a pozrela som si aj vsetky mozne stranky, som viac menej rozhodnuta ist na operaciu kedze po kojeni vyzeraju nepekne a jeden mensi. bojim sa len komplikaci a vyberu velkosti, kedze dost z vas by bralo i vacsie ako im dr. dal. chcela som sa spytat ci niektora z vas nevie ake komplikacie nastali u tej baby co zomrela.diki moc

dada31

silvia pegy dakujem...som rada ze to najhorsie mam za sebou...vobec nelutujem a keby som mohla idem znova....baby tie ktore vahate najdite odvahu a chodte...stoji to za to...