Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

zuzika6
na omlazeni cz, vela zenam robili rezom cez dvorce a pochvalovali si,a aj jazvy nie su vidiet,drzim palce,a aby si to uz mala za sebou,lebo to cakanie je des :-)

zuzika6

ahojte babenky,tak 25.1. mam ternim,už sa neviem dočkať.no chcem sa opytať- robili niektorej z vas cez dvorce? lebo mna to čaka prave tymto spôsobom.ake s tym mate skusenosti? dakujem za odpovede

mika1821

dracica...ja si idme cez leto zarobit na nove prsia aby som ich mala cim skor..mohla by si mi prosimta na mail poslat foto?teda ak od teba uz nemam...dakujem velmi pekne:) mika 1821@hotmail.com

dracica

nina85 tak nad tym ani nepremysla,a nezaujimaj sa preco zomrela,myslis že to je spravne?ja som bola presvedčena že ich chcem a nič sa ti nestane ak si zdrava ,tak sa nemusiš bat ja mam dve deti a nepremyslala som nad tym ,aale poviem ti ,že ta baba nevysadila antikoncepciu a mala problem zo žilami tak neviem ,ja mam tiež metličky a uživala som anti.neboj ver tomu že ked si drava nemaš sa čoho obavat,ja mam sestru ktorej minuly rok vzali prsnik,este stale sa lieči z rakoviny a už som ju objednala na zakrok,podstipi až 3 operacie ,budu jej to davat cez chrbat,doba liečenia 6 mes.,potom jej upravia ten jeden dalsia doba 6 mes liečenia a tretia operacia je vytvorenie bradavky,a poviem ti že je stale na likoch ,ale doktor povedal ,že to stoji zato ked mne robili prsia tak somnou ležala pani ktorej to robil dr.Lehotsky aj mna operaoval,a mala ich nadherne,čo z toho vypliva,že su hchore ženy a podstupia horsie zakroky ako ty ,neboj sa a nerozmyslaj ktora a preco zomrela ,lebo sa neodvažiš,a tebe sa nič nestane tak vela stastia

dracica

modroocko55 ahoj ako sa mas? uz spis na bruchu?ja nie operovali ma 10.11 ale uz chodim cvicit ruky dviham vpohoe a spim na poloboku,t chodim uz aj do solarka samozrejme ze si prelepim aj jazvicky a skusila som aj saunu parada ,minule som bola tiez na diske a tie moje prsicka su užasne ved vies,stale nemožem tomu uverit ,že ich mam už su povolnejsie ale musim stale masirovat,inak ok strasne ma vsak bolia bradavky ,mam ich natiahnute ale doktor povedal že to sa upravi časom ,vobec nočoho nelutujem,akurat ma chyta syndrom ,že ich mam male ,ale to je normalne ,v tricku beez podprdy vyzeraju užasne tak sa maj a napis kedy si si lahla na brucho a tak ci ta este niečo boli ahoj