Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rebeka65

zrejme si tu neni .keby sa dalo pod na pokec moj nick je rebeka65.dik pokecame o tom teda ak by ta to neobtazovalo .DAKUJEM

liza

Baby,vie mi niektora z Vas povedat po akej dlhej dobe od operacie je mozne ist do solarka?Ja som 4 tyzdne po operacii.Dakujem.

ivica

ja som bola v narkoze uz 6 krat /nie pri estetickej operácii pánabeka/ a myslím , že som to pokaždé prežila..:-)), tak odvahu..a zvlášť pri takejto operacii, keď v podstate "nejde o život"..., zobudíš sa ako nová EVA

modroocka55

rebeka,
ja som bola u Cervena a som spokojna .MAm 275 eurosilikon pod svalom .Predtym som mala vytahane dvojky po dvoch kojeniach teraz mam pekne C aj D zalezi od typu podprdy.Pytaj sa ak daco potrebujes

rebeka65

caute baby , 8.1 ma caka operacia v takom stese som ze konec mi je ... u dr.Cervena kto snim ma skusenosti aky je ??, najviac sa bojim tej bolesti .a idem na 300ml. neviete mi povedat ake to je cislo teraz mam tak jednotky pekne stoja ale male tak neviem co stoho vznikne ??? neviete niektora popisat somnou mam vela otazok dakujem