Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

pegy
:DDD uz je to v poriadku,nie nebolo to naschval ani neviem ako sa to stalo,uz som prepracovana s toho rajce :-D veriiiim ze uz je to uplne ok,co myslis? :-)

j

Prave preto, ze Pikula nie je taky odbornik, to mohol posrat. Aj mne totiz posral prsia v 2004. A pred dvoma mesiacmi som bola na reoperacii v CR. Cerven je kapacita a slovenska spicka! Modroocko je dokaz :)

beta

Ja si myslím že to bol Červeň,veď tu bolo písané že Červeň má stále plnú čakáreň a u Pikulu nikto nie je.

j

Ahojte holky, ako viete, ze tu babu z clanku operoval Cerven? Ved nie je tam napisane meno. A v Novamede operuje este Kernerova a Pikula. Hm?

modroocka55

beta,
aj mne robil prsia Cerven a som veeeeelmi spokojna ,to vies kazdemu neulahodis a vies co ma napadlo?To ak dostane 1,5 mil odskodne tolko by nezarobila na foteni takze.....ludia su aj prespekulovany ...Kazda mame prsia jemne rozdielne a voperovat jeden prsnik pravy a jeden lavy jej nemohli pretoze tie prsia si objednavas sama caz firmu siklienka a ked prides do nemocnice tak Ta cakaju v origi baleni na stoliku ,dostavas na ne aj fakturu aj karticku od firmy eurosilikone.Dr Cerven je super nemusis sa bat je to prvy pripad ktory pocujem ze je nespokojna a hned je aj v mediach ,chod na ceske stranky omlazeni a uvidis kolko dievcat musi ist z nejakych dovodov na reoperaciu a nie je to v mediach a uz vobec nechcu odskodne 1,5 mil.Moj nazor.
Baby ja som bola v sobotu na disce a prsicka boli nadherne v topiku

joža

Beta,Livaa má pravdu.Ja som sa tiež trápila že mám ľavú bradavku nižšie ako pravú ale už ma to prešlo.Hlavne že mám konečneprsia aj keď mohli byť trochu väčšie.

Livaa

beta
Kazda mame jeden prsnik vacsi ako druhy,myslim povodne,aspon vacsina. A kolko zien ma asymetriu. Vacsinou ked mas jeden vacsi ako druhy,tak Ti da doktor jeden implos vacsi ako druhy aby sa to vyrovnalo. Aj ja mam jeden o trosicku vyssie ako druhy (asymetria),ale nie je to az tak okate,mam prsia konecne. Ked sa zameram na to,tak to vyzera ze je to straasne viditelne,ale to si len namyslam,to mi povedali aj ostatni co videli moje prsia. A je to aj tym ze sa vela pozerame do zrkadla,sustavne pred nim stojis a pozeras si prsia z kazdej strany,a cim dlhsie sa pozeras tym viac vidis chyby, ktore vobec nie su. Ja som mala hrozne prsia,ziadne prsia a teraz som rada ze mam prsia ako som kedysi mala a neriesim ze jeden je o trosicku vyssie.....Takze asi tak.....moj pohlad na vec.