Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzik

fuha, tak tej modelke sa ani necudujem, kebyze to mne takto dojebe, asi urobim to iste, vsak taku asimetriu neviem ci mala, ale aj keby tak by jej to mal tak vyrovnat, to kto jej robil, hrozna praca..

Pegy

Livaa dakujem ze uz nie som na titulke!! Dada uk sa ti da spat na boku tak kludne mozes aj z rukami to je tak isto ale tomu daj radsej cas a ,,opatrne,,pojde to samo.

dada31

baby napiste po akej dobe ste si mohli lahnut aspon na polobok ...som 9dni po op...mne sa uz da ale neviem ci smiem....a po akej dobe ste mohli zdvyhat ruky hore...

ivica

Tiez myslim ze holka spekuluje, ponuky na akty sa minuli /su tu mladšie krajšie/ a tak to chce este využiť. Verím,že sa to nemuselo podariť na prvý krát, ale druhý , tretí ?? Má nejaký anatomický problém ako písali, tomu verím a vždy tam ten rozdiel bude mať..

Livaa

beta
ten pripad sa taha uz 2 roky. Ked ja som bola v marci na zakroku,boli tam z tv TA3 akurat som bola na preveze a robili rozhovor z mojim dr. a myslim ze sa pytali na nazor,prave kvoli tejto kauze. Telo je zive a nik Ti nezaruci ako zareaguje a ako sa bude spravat,mensie odchylky su normalne.....neviem co si mam o tom pripade mysliet,v roku 2005 zaplatila za operaciu 60,000 sk a potom podstupila 2x reoperaciu a zaplatila len 20,000 sk za vysetrenia, inak mala reoperaciu zdarma. A stale je nespokojna,ze vraj ma v jednom mensi silikon ako druhy,ale nechapem ze preco by to dr.robil......ved sa silikony objednavaju a pridu zabalene v krabici,aj ked nejake maju v nemocnici,ale kazdu velkost urcite nemaju......uvidime ako to dopadne.....a este sa cudujem ze ma tolke peniaze na pravnika,to nie je lacna zalezitost....