Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

svjetlana

Ahoj dada31,
povec mi prosim ta ako si spokojna s operaciou u Gubu,mna to caka idem knemu na konzultaciju v januari,pred 3 rokmi mi robil nos a som velmi spokojna,teraz chcem tiez velkost okolo 300ml,neviem aky je rozdiel medzi strednym a vysokym profilom, mentor ponuka a este nejaku znacku silikonu vcom je rozdiel,a kolko ta operacija stala.moj mail je svjetlana@zoznam.sk mozes mi aj na mail.dakujem velmi

Pegy

Dadava kapsularna kontraktura vznika vacsivou u impl. vkladanych pod zlazu.Myslim ze v tomto pripade sa impl.urcite vybera.Ak treba vybrat impl.a nie je poskodeny urcite si budes hradit op.sama.Zaruka na impl.je vacsinou na ich opotrebenie alebo poskodenie-co sa nestava moc casto.Zaruku ze vsetko bude prebiehat ok a ze telo zareaguje ako nema ti nikto neda.Vsetko je to na tebe a tvojom rozhodnuti.Ryziko je tu vzdy.

DADAVA 1

Bambulky, chcem sa opytat, ci ked sa vytvori ta kapsulacia a je nutny dalsi zakrok (a mozno aj vymena inpl.)ci aj to si potom hradim komplet vsetko sama. Bojim sa totiz vyhodit 100 000 za nieco, co (mozno) bude po polroku nutne reoperovat. Toto je moja jedina prekazka. Dakujem za odpovede.

Livaa

lucia4
Nemas sa coho bat,dokladne Ta vysetria a kebyze nieco nieje v poriadku tak na zakrok nepojdes. Ale si mlada a zdrava,takze ziaden strach. Ja som to uz pisala ze som z Ke a akeho chirurga a kde,treba listovat aj dozadu a tam je vsetko popisane. Tak este raz Chirmed,dr.Kacmar,dohodni si konzultaciu a sama uvidis ako na teba zaposobil. Ja som 8 mesiacov po a som spokojna.

Pegy

Lucia vsetky sme sa bali narkozy,podaktore mame uz deti a je to o to zlozitejsie ,ale ked si zdrava tak nie je preco sa bat.

lucia 4

caute dievcata, ja uz mam pripravene prachy a chcela som ist na konzultacie, môj jediny problem je, ze sa bojim narkozy....a otvorim si vasu diskusiu a citam tu o umierani....zeby znamenie? Ktora z Vas kočky je z Ke? poradite mi chirurga? dakujem. Ostatne nebali ste sa narkozy?

modroocka55

dracica,
cau moja ,
ja som uplne v pohode .Na bruchu nespim pretoze ja som na bruchu nespavala nikdy ale nerobi mi problem si lahnut aj na brucho .Dnes som 3 mesiace po operacii .Podprdy sa kupuju perfektne dokonca su mi C mala vacsinou potrebujem D .No a vsobotu som bola tiez na diske a bol to perfektny pocit len taky maly topik okolo krku ...holy chrbat ...no takto som sa neobliekla od mojich 16 a mozno ani vtedy hehe...Davam si stale pozor ,velmi sa nenatahujem tazskymi vecami ale inac vsetko v poho ....este si nedala foto na rajce ?