Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

pegy
no potrapila som sa s tym a nakoniec som to vymazala a este raz nahrala a malo by to byt ok,duuuufam,lebo to bolo ok :-))

Livaa

pegy
konecne je to ako ma byt,inac ani cislovanim,ani abecedou to nechcelo ulozit pekne zaradom,ale nakoniec sa to podarilo :-)))

sefton

ahojte chcem sa spytat ci niektora z vas bola na augmentacii u doktora Trsku a ake s nim mala skusenosti.prosim piste mi na e mail 01silvika1@azet.sk za odpopvede dakujem

silvia a

Evina,Liza
ked budete mat fotky na nasej sukromnej stranke rajce,pozrite si aky rozdiel v prsnikoch po zakroku som mala ja! hroza:o)teraz som vyse tri mesiace po,a pekne si sadli su nanepoznanie:o)mam okruhle ale vyzeraju ako anatomicke,aj dr povedal ze keby mi ich nerobil,tak ani neveri ze mam implantaty:o)

modroocka55

evina,liza
moze byt ze jeden prsnik odpucha pomalsie ako druhy ,ak si redtym nemala asymetriu tak ich budes mat rovnake len este vydrz .