Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

Mna este caka len skusanie velkosti:-) teda lekarka mi povedala, ze mi da taku special podprdu a do nej sa budu vkladat rozne velkosti...
Chcela by som take vacsie dvojky, pomaly do trojok, ale aby to este neboli trojky:-)
Co myslite koklko ml moze urobit takyto vysledok u sil.mentor? Ked mam nulky..
Uz som poslala foto na mail pred, tak coskoro si budem moc aj kuknut tie vase vysledky:-)))

Zu1980

Bellinka,

dakujem. Je to foto po 11 dnoch od opky. Kazdym dnom je to lepsie a krajsie, takze som max. spokojna a vobec sa nebojte ist do 350 ml, kto vaha. Nic vulgarne to nie je, skor dostavam samu pochvalu, ze to je akurat a moja mama konzervativny to clovek mi povie a nemas to nejake male? :)))

bellinka

Salinka ano mas pravdu , hned napis live na mail aby s tym daco urobila...a mas pekne prsia takze keby sa da dakto pozrel nevadi .o)))

salinkaaa

Prosim Vas niektoru ak sa tam viete dostat aby ste zamkli tu fotku, neviem sa tam dostat lebo Liva mi poslala asi zle prihlasovacie meno, tiez je chyba ze tam som ako nelinkaaa a tu som ako salinkaaa. Fu dufam, ze ma tam teraz neocumuje hocikto zo vsekych uzivatelov :D lebo ma porazi asi---

bellinka

Bambi:
prave som si pozerala tvoje prsicka a isla si do podobnej velkosti ako idem ja...mas ich krasne
No my sme si s priatelom uzivali moje krasne dvojeckz , pokial sa nenarodil nas krpcek a teraz je cas na zmenu a chceme si uzivat nieco väcsie a vyzyvavejsie ha ha
Dakujem za podporu :o))))

bambi1

bellinka
dobre si sa rozhodla pre 450ml.Budeš určite spokojná, budeš mať najkrajšie prsia v šírom okolí :-))) priateľ bude mať radosť, ak má rád veľkééé...
držím palce...