Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lanvinka

della, fakt neviem, ako dlho trvala operacia, nejak som sa na to nespytala a neviem po akom case som sa prebrala z narkozy. Modriny pod pazuchami nemam a inde nevidim, lebo mam este cele prsia prelepene. Ja som chcela rez dvorcom, lebo som potrebovala aj mensiu modelaciu, proste odrezat trosku koze, lebo som mala vykojene prsia. Lekar mi najprv chcel robit modelaciu s tou kotvovou jazvou, co som odmietla a az potom po par mesiacoch dat implantaty. Ale nakoniec aj on povedal, ze som taka hranicna a ze by to malo ist aj takto. Tak som zvedava ako to bude vyzerat, ked sa stratia opuchy.

martinka54

della: idem cervenovi, lebo tam boli vsetky moje kamosky aj ked som z tt. mne to musi urobit kvoli tomu, ze som kojila a navyse ja mam svoje skoro stvorky a nechcem len modelaciu. mne sa strasne paci ten material, takze mi bude musiet dost odobrat s mojho tkaniva. idem k nemu este v januari, lebo mi kazal schudnut. po malej mi zostalo brusko, ale makam na sebe a dala som hodne dole, tak uvidim ako sa vlastne dohodnem, ale ta modelacia musi byt mi povedal.

della

Lavinka:
ahoj...kolko si trvala ta tvoja opka ked mas rez i cez pradavku??..más i modriny pod pazuchami??...ja som bola vo stvrtok na konzultacke a videla som jednu kocku...jooj bolelo ma to i za ňu :-)ako sa šupkala po chodbe s hadičkami a tie hrozne modriny...auu :-)

della

wendy 1....dík, necham si od vas poradit ...aj bellinka mi pisala, nech idem este niekomu inemu na konzultaciu...mate pravdu kočky...držte sa

lanvinka

Bellinka, autom by si to velmi nezvladla, ja som mala dost ked som isla 15 minut autom domov a citila som na prsiach kazdy otras.

bellinka

Lanvinka som zvedava ako na ten 3.den poletim sama domov hadam to zvladnem nic ine mi nezostava ale vies lepsie ako ist 5hod vlakom alebo neviem kolko autom ved by som skapala asi v aute..:O))

lanvinka

Dakujem Bellinka, na teba som myslela, lebo citam, ze ides tiez do Chirmedu a to si az z Ba. Ty tam ostanes 2 noci? Ak som to spravne pochopila. Ta obdivujem, ze budes v takom stave letiet do Ba. Tak ti drzim palce a som zvedava na tvoju reakciu po opke. :-)