Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mata16

Dakujem za odpovede. no uvidim ako to bude u mna s tym strazenim..
wendy teraz si kolko po opke? Mas este bolesti?

wendy1

mata16

to zalezi,aky mas teraz zaklad. ja som minulu stredu bola na opke a dali mi 350ml. ale ja som mala zaklad 0+ a zrejme su teraz este opuchnute,ale niesu velke,myslim ze po odpuchnuti to budu take velke dvojky. takze sa nemusis bat,ze z 350ml budes mat tri a polky. jedine,ak by si teraz mala take dvojecky :) a s tym dvihanim deti.. kamoska ma 350ml a povedala mi,ze mesiac deti nedvihnem na ruky a po mesiaci ano ale len s problemami..tak uvidime.

wendy1

baby dakujem :)no momentalne je hrdina moj muz :) musi to zvladat aj za mna.. ved mam tu vzdy doma este aj babku,tak pomaha.. ale v noci sme sami,takze je to vlastne na muzovi. napr tuto noc zaspali deti az o 3h rano :P a to rano siel muz do prace.

baby ma trapi to lave prsko. mam pocit,ze to mam zapalene :/ mala niektora z vas zapaleny prsnik po opke???? velmi to boli :( moj doktor je dnes a aj zajtra mimo SR,takze mam termin kontroly az v piatok,ale neviem,ci nemam uz zajtra k nejakemu inemu. vravel,ze keby boli problemy,mam ist na kliniku,ze vzdy tam nejaky doktor bude. ale zas nechcem vyzniet ako histerka :/ a zas na druhej strane co ked v piatok bude neskoro? ak by mi dali atb,uz cez vikend by mohla byt bolest prec.. poradite mi prosim??? dik

ska38

Wendy1,
uz aby si bola fit!zlaticko pri tom vsetkom co mas doma?!Naozaj klobuk dole.Mas toho fakt vela.A dvojicky...,starat sa a este chorucke, no nezavidim ti len ti prajem co najrychlejsie uzdravenie tvojich malickych a hlavne aby si uz fungovala na 100 percent!Aj napriek vsetkemu, si myslim, ze to zvladas hrdinsky!

bellinka

Matka:
ja som z ba a idem do ke do chirmedu letecky , tam pobudnem 2dni a na 3.den odlietam spet domov ale ako som spominala tak maleho uz pred odchodom tam odlozim otcovi...
a nebudem zdvihat maleho naozaj nemozem ja si to nechcem pokazit a fakt si tym mozes ublizit, preto ma fakt vsetci milo varuju nech to nerobim , preto si ani netrufam byt sama s malym

bellinka

Mata:
ja som bola u fabyho iba na konzultacke a bol velmi mily a pocut nanho same chvali...
A 350ml ti neurobia 3,5 velkost neboj, urcite mensie

bellinka

Matka:
vybavila som si babysiting u mojhho otca budem tam maly tyzden vkuse byvat lebo ked ma vidi tak sa pyta na ruky a predvadza sa tak otec si zobral dovolenku a povedal ze sa onho postara sam , (ma skusenosti) a ja nech doma pekne sama oddychujem , ved ja sama si poradim , potom pojdeme s priatelom pre maleho a odvezieme ho k svokre a tam zas bude niekolko dni a potom ked bude treba tak zas otec si ho zoberie...snazim sa nad tym nepremyslat ze co a ako , takto to mam zatial vymyslene a potom sa uz ostatne domysli podla toho ako sa budem citit :o)))