Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

S1M

bulvar.atlas.sk tu je clanok o umelych prsiach ze niekedy menej je viac :) Tak to zas asi s tymi mililitrami neprehanajte ;)
BarbieOne1
Drzim palce! :)

BarbieOne1

S1M

jj je to lacne aj ja som bola prekvapena, ze zvysok moze zaplatit poistovna..

viem, ze je to riziko, ale mam uzku tvar a vacsi sirsi nos..
je to dalsia vec, ktora mi dost vadi..
snad to nedopadne zle..

S1M

BarbieOne1
Tak to je velmi lacno ten nos, ja som mala sice v celkovej anesteze a stal 700 euro komplet lamanie, vyrovnavanie a uprava spicky. Teraz mi ide doladit spicku uz len v lokalke. Hadam to dobre dopadne. Ak nemas zly nos a nikto nevidi tie chyby co ty ano tak si ho nedavaj robit, lebo to moze dopadnut este horsie.

kiarusenka

bellinka ano jasne dakujem :O ked sa mi pdariok zamestnanie tak sa objednam na konzultacku k cervenovi do Pk lenze sa bojim ze sa mi nebude dat pripsosobit a ked uz budemmat novu robotu tak si nebudem chcet brat volno ...

BarbieOne1

No a este som zabudla par otazok:o)
Je tu aj nejaka holka co si davala zvacsit pery operacne?
Ak ano tak ake ma s tym skusenosti? Boli to moc?

A ked je t tiez nejaka holka co ma za sebou prerabku nosa..
Aky je to pocit v lokalnej anesteze, ked clovek vie a pocuje, ze mu niekto "preraba" nos?
Bojim sa, ze je to moc deprimujuce ked pocut vsetky zvuky naradia atd..
Kedy asi pride prva bolest.. Myslim tym ako rychlo asi ustupi anesteza..

BarbieOne1

Inak babam, ktore sa hanbia pri doktoroch, alebo nieco podobne:o)) odporucam v BA Dr. Simonovu, zatial je to najmilsia a naochotnejsia doktorka aku som kedy stretla:o)..

Dufam, ze aj s vysledkom budem tak spokojna:o)))

PS: Nos ma vide bez lamania asi 250 Eur a keby som chcela s lamanim, tak okolo 450 Eur ak si dobre pamatam. ( da sa to aj na poistovnu )Ked vam krcny napise odporucanie so zdravotnych dovodov.

BarbieOne1

Vcera vecer mi volala moja doktorka a povedala mi, ze sa neda naraz operovat nos aj prsia:(, no tak budem musiet do nem. 2x...
Predbezny termin mam na 22.12.2009
Rozmyslala som co si dam skor, ale asi prsia, lebo sa mozem cez sviatky "liecit".. a nos je ze vraj malickost..

Dalej ked som sa rozpravala s dr., tak mi povedala, ze MENTOR silikony su najdrahsie, ale aj najkvalitnejsie a ze ma s nimi najlepsie skusenosti..

Do vianoc maju nejaku zlavu 13tis pri odbere aspon 4ks(ma aj dalsiu pacientku), takze sa zmestim do sumy 2000 Eur.

bellinka

Kiarusenka :
preto idem do eurosilicone lebo ja ich chcem velke dopredu a nie ze ich chcem velke aby mi pretrcali cez hrudnik ktory mam uzky

bellinka

kiarusenka dnes som si pisala s mojim doktorom lebo si vyberam implantat a presne mi napisal ze MENTOR maju vecsi priemer cize su sirsie a EUROSILICONE maju mensi priemer cize su uzsie ale su vyssie cize idu viac dopredu v dekolte..chapes tomu??? :o))