Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mata16

blbo som to napisala ,, idem na opku v januari tak to bude mat maly 17mesiacov..
Este taka otazka 350ml to su vlastne tri a polky?ja sa bojim aby to nebolo moc

mata16

bellinka a akemu doktorovy ides? Ja mam 15mesacneho syna takze to bude mat 17mes. tak dufam ze nebude chciet ist stale tak na ruky ako teraz.. ty to ako budes zvladat ked si pisala ze maly pojde na tyzden k tvojmu otcovy a potom uz ho budes mat ty? A trufas si ho zobrat aj na ruky?Ja sa nato moc tesim ale zarovaen aj bojim tej bolesti a ja to mam tak ze po opke idem za 3hodiny domou tak si myslim ze to bude hrozne.

bellinka

BarborkaC:
musis poslat foto pred na mailovu adresku LIVE, e.uhrinova@gmail.com a poslat jej aj svoj nick pod ktorym tu vystupujes , ona ti posle spetny mailik kde ti napise stranku na ktorej mame galeriu a hesielko pod ktorym sa budes prihlasovat a potom po op je jposles aj foto s novymi prsickami , ved uvidis je to super pre rozmyslanie co vlastne chces

bellinka

Jaaaj wendi mas toho dost ..ale hadam to zvladnes , inac klobuk dolu pre tvojho muza tolko deti zvladnut (ZE HO OBDIVUJEM A ZAROVEN CHVALIM, ZE TO ZVLADNE MU ODKAZ), ja mam 17mes 1 !!!! syna ale davam ho mojmu otcovi na tyzden lebo si neviem predstavit ze by mu moj priatel dal plienku vobec fakt on taketto zakladne veci vobec nerobi , tak som zvedava po tyzdni ako sa budem citit lebo otec uz potom ide do roboty tak hadam ho supnem zas svokre , no ale kto zas maleho bude priputavat do autosedacky som zvedava ked ani toto nerobi moja polovicka , mam to asi ja tazsie s 1dietatom ako ty s 3detmi ha ha

wendy1

inak este som jak naschval dostala aj menstruacne bolesti :((( ach jo. o to lepsie mi bude o take 2 tyzdne,no nie? :)

wendy1

beli tak 450ml? :) tak drzim palceky!! nech si s novymi prskami spokojna :) budem na teba mysliet!!

ska dufam,ze som ta nenastrasila mojimi pocitmy? to by som nerada.. ja som asi zrejme dost citliva :P ja to mam jeden den tak a druhy tak,na striedacku.. :P vcera mi bolo zle,dnes zas lepsie...strieda sa to. volala som dnes s doktorom a povedal,ze vsetko co citim je v norme.. pokial nemam horucku,tak je to ok. na kontrolu idem az v piatok.
keby nebolelo to lave prsko,tak mozem povedat,ze som bez bolesti. prave ani keby operovane nebolo.. na lavom ma boli aj to miesto,kde bol dren.. neviem preco a preto ani lavu ruku neviem dvihnut ani trosku. ale asi to proste byva. no verim,ze vsetko bude ok. fakt je to kazdy den vlastne lepsie. uz ani to pichanie nieje tak caste.
najlepsie mi je,ked lezim,to ma absolutne nic neboli,len ked dlho lezim,tak stuhnem a tazsie sa mi potom dviha,ale rozchodim to :)
dnes som uz robila aj malicke domace prace,ale fakt malicke :) len doktor mi povedal,ze sa toho nemam az tak bat.. tak sa proste nechcem lutovat. ale ani to neprehanam.

u nas je to ale katastrofa.. mam 4rocneho syna a 16mes dvojicky a vsetky deti su chore. najstarsi tym padom nechodi do skolky a doma je o starost viac. a uz mam problem s varovkami a pomocou :/ snad uz buduci tyzden budem ako tak fungovat,lebo neviem neviem. cele noci deti nespia,muz je uz hotovy :( a ja mu nemozem moc pomoct :((( tusim som mala pockat s opkou,kym budu väcsie deti. samostatnejsie. jak naschval ochoreli prave,ked ja nic nemozem :/

bellinka

Tak a je to tu uz sme to s doktorom dohodli na pevno , davam 450ml..tesiiiiiiiim sa , za tyzden uz budem prsaticaaa juchuuuu