Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Delli:
tak ja som chcela ist uz skorej len som musela vydrzat nejaku dobu po kojeni , op uz mam naplanovanu hadam 3mesiace

bellinka

Della:
no tak ja mam komolet cenu 2030eur :o))) idem doo kosic tam to nemaju tak premrstene ako u nas v ba , ja som totiz tiez z ba

della

Wendy:

prave som si prečitala tvoj príspevok - dost ma posmelil haha...som tu nová....čaka ma to koncom januara....verdikt lekara znie - opka cez bradavky, pod zlazu a anatomicky tvar

KOĆENY ozvite sa ak ste niektora absolvovali opku cez bradavky.....fakt mám dilemu...aj s tým pod zlazu alebo pod sval??.....

della

Wendy:

prave som si prečitala tvoj príspevok - dost ma posmelil haha...som tu nová....čaka ma to koncom januara....verdikt lekara znie - opka cez bradavky, pod zlazu a anatomicky tvar

KOĆENY ozvite sa ak ste niektora absolvovali opku cez bradavky.....fakt mám dilemu...aj s tým pod zlazu alebo pod sval??.....

della

Bellinka: ešte som zabudla, bola som len u Tršku na konzultačke, je to nášho známeho-rodina...ozaj a akú máš cenu??..mne povedal opka cez bradavky 90.000 sk a ak by to bolo pod ryhy o 5-7.000 sk menej....

della

Bellinka: bóóže holka, tak to je coby-dub....2.12....dlho si čakala??...ja musím čakat kvôli antikoncepcii....čo sa mňa týka - hmm neviem, ci sa to da nazvat nejakym problemom...ale povedal mi, že sa obava, že by som mala bradavky viac dolu, lebo mam kopovity tvar prs...

bellinka

Delli:
tak mna caka op nabuducu stredu 2.12. uz sa tesim idem do ke do chirmedu ...ja som bola aj na konzultacke u trsku ale tiez mi to chcel dat cez bradavku a ja som to tak nechcela preto som sa rozhodla pre ineho doktora...wau tak ty mas mas zvlastne tie dôvody, ale asi doktor vie co robi , no nie?? a bola si u viacerych doktoroch na konzultacku??? je to lepsie

della

Dakujem...Belinka, strasne sa toho bojim....len ma znepokojuje - ta opka cez bradavku a nie pod ryhou...opka trva o 1,5 hod. dlhsie...a doporucuje mi pod zlazu a nie pod sval...vraj mam tuhu zlazu, a budu mi ju musiet i narezat....ty si to kedy absolvovala??

della

Ahojte kočky...Belinka i všetky ostatné....tiež si chcem dat zväčšiť prsia..dnes som bola na konzultacii u dr. Tršku v BA, operacia ma čaka koncom januara...doporucil mi 360 ml, anatomicku...ale v mojom pripade by to malo byt operovane cez bradavku...nemate s tym niektora skusenosti...budem vám velmi vdacna...