ahojte babulky moje :)
tak dnes mi je dobreee :))) boli to lave,ale uz len trosku. sice som si este dnes rano dala aulin od bolesti,ale kvoli menstruacnej bolesti :)
takze zapalene to asi nebude. zajtra idem na kontrolu,tak som zvedava,co povie doktor.
inak,musim sa priznat,ze som to uz viac nevydrzala a dala som si na minutku dole podprdu,prvy krat po opke :) a baby ked som len nakukala do podprdy,zdali sa mi male.. ale ked som ju dala dole,tak som v soku. su obrovske!! :/ az som sa zlakla. isto niebudu obrovske v ociach niektorych vas,ale ja som asi az take velke nechcela.. snad je to ale este opuchnute,lebo som 8 den po opke. viem,ze sadnu a zmenia tvar. dufam,lebo teraz nemaju peknu tvar. ale to je bezne,viem. som v takych zvlastnych pocitoch. mozno to chce len cas. bola som zvyknuta na nulky,tak je to riadna zmena. aj som ich zabudla v tom soku odfotit,ale odfotim ich pre vas zajtra :)
Zu1980 ja mam vlastne to iste ako ty. ty mas anatomy,ci okruhle implose? ta druha foto je kolko dni po opke? tie dalsie v plavkach su ako dlho po?
inak este jedna vec ma trapi,zda sa mi,ze mam dvorce dost nizko a kazdy inac. lave prsko som mala mensie a tak je to mozno preto. myslite,ze mi implose sadnu a dvorce budu viac v strede prs???
belli,obdivujem ta,ze ides do 450ml,na mna by to bolo asi uz moc.. ale ked sa ti pacia velke,tak budes spokojna :)