Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lanvinka

Dakujem Bellinka, na teba som myslela, lebo citam, ze ides tiez do Chirmedu a to si az z Ba. Ty tam ostanes 2 noci? Ak som to spravne pochopila. Ta obdivujem, ze budes v takom stave letiet do Ba. Tak ti drzim palce a som zvedava na tvoju reakciu po opke. :-)

bellinka

Lanvinka :
no tak musis da foto potom co najskor, ja idem do chirmedu v stredu:o))
A gratulujeeeem a prajem skoree uzdravenie uz je aj z teba nnova prsatica:o)))

lanvinka

Ahojte baby, idem sa k vam pridat, som 3. den po operacii, ale fotky este nemam. Bola som v kosickom Chirmede, mam 35O ml pod svalom, rez aj s modelaciou cez dvorce. Este som prsia ani poriadne nevidela, lebo su oblepene, mala som ich dost ovisnute po kojeni. Tak dufam, ze sa vsetko pekne zahoji a budem spokojna. :-)

bellinka

Wendi :
moja zlata dakujeeem ze budes na mna mysliet , ved aj ja som na teba straaasne myslela a vidis nakoniec to uz mas za sebou a bude z teba sexica..neboj tie prska sa zmensia hlavne nestresuj, teraz si vychutnavaj tie vecsie ha ha
ja uz sa tak neviem doockat , to je strasneeee

bellinka

delli:
vidis mozno je pre teba aj ina moznost tak ako pre mna a tak ako pre bambi, my obidve sme nechceli rez dvorcom a vidis da sa to aj inak , bud presvec trsku alebo naozaj skoc este niekolkym lekarom naozaj za to nic needas , iba sa ti bude potom lepsie rozhodovat a prihlas sa aj k nam do galerky a mozes si tam pokukat veeela roznych prsicok...naozaj vela dievcat tu a na celom nete naozaj veeeela patra a nakoniec to patranie prinasa krasne ovocie :o))neskac do toho tak naslepo

bambi1

della
ahoj, mne robil prsia Trška,pred 6 mes, je super, bola som aj u iného, ale Trška zabodoval na 100%, prístup, ochota...Len som ho musela ukecať, odporúčal mi tiež modeláciu cez dvorec-som po dvoch kojeniach, ale mne sa nepáčia jazvy okolo dvorca(nikdy už to nie je ako predtým), rez v podprsnej ryhe nie je vôbec vidno.Teraz mám anatom, pod sval, rez pod...som spokojná.

wendy1

della vitaj medzi nami :)

ja ti neporadim,ja mam anatomy,rez pod prsnou ryhou a mam ich pod svalom. mala by si ist podla mna este aspon k dvom doktorom cisto iba na konzultaciu. drzim palce! .)

wendy1

ahojte babulky moje :)

tak dnes mi je dobreee :))) boli to lave,ale uz len trosku. sice som si este dnes rano dala aulin od bolesti,ale kvoli menstruacnej bolesti :)

takze zapalene to asi nebude. zajtra idem na kontrolu,tak som zvedava,co povie doktor.

inak,musim sa priznat,ze som to uz viac nevydrzala a dala som si na minutku dole podprdu,prvy krat po opke :) a baby ked som len nakukala do podprdy,zdali sa mi male.. ale ked som ju dala dole,tak som v soku. su obrovske!! :/ az som sa zlakla. isto niebudu obrovske v ociach niektorych vas,ale ja som asi az take velke nechcela.. snad je to ale este opuchnute,lebo som 8 den po opke. viem,ze sadnu a zmenia tvar. dufam,lebo teraz nemaju peknu tvar. ale to je bezne,viem. som v takych zvlastnych pocitoch. mozno to chce len cas. bola som zvyknuta na nulky,tak je to riadna zmena. aj som ich zabudla v tom soku odfotit,ale odfotim ich pre vas zajtra :)

Zu1980 ja mam vlastne to iste ako ty. ty mas anatomy,ci okruhle implose? ta druha foto je kolko dni po opke? tie dalsie v plavkach su ako dlho po?

inak este jedna vec ma trapi,zda sa mi,ze mam dvorce dost nizko a kazdy inac. lave prsko som mala mensie a tak je to mozno preto. myslite,ze mi implose sadnu a dvorce budu viac v strede prs???

belli,obdivujem ta,ze ides do 450ml,na mna by to bolo asi uz moc.. ale ked sa ti pacia velke,tak budes spokojna :)

martinka54

ahoj della a ja idem tiez cez bradavky v marci, budem mi robit aj modelaciu. mne tiez chcel dat doktor pod zlazu,anatomy, ale ukecala som na gulate pod sval, ale aj tak sa mu musim este ukazat v januari