ahojte!
ska v prvom rade prosim neber nejako priliz moje prispevky teraz za smerodatne!! to su prve reakcie! kym som nakukala len do tej speci podprdy,sa mi zdali male,ked som si ju prvy krat dala dolu,tak sa na mna vyvalili :D a bola som v soku,ze su velke :DD ALE! to su prve momenty,lebo z nuliek zrazu vidiet toto,chce to chvilku casu :) ale dnes som mala dole podprdu dlhsie a som si ich prekukala :) a zas sa mi zdaju male :DDD tak moc sa asi mna nedrz ;) teraz mam zas pocit,ze to budu take dvojky :P ved dnes som sa pofotila,poslem livke fotky do galerky. ale na fotkach je to take skreslene. real je predsa iny.
len ma strasne mrzi,ze mam ich ine. :/ mozno sme predsa mali dat do laveho o takych 25ml viac. pred opkou som mala lave prso mensie a aj dvorec nizsie ako ten pravy. a teraz je to dost vidno. ale tak v podprde to vidiet nebude.
dnes na kontrole ok,vsetko je v poriadku. na tom lavom,co ma boli mam dve male modrinky pri siti.Pan doktor mi dal dole tie naplaste a uz mi dovolil sa sprchovat :) jaaaj to bol krasny pocit sa umyt :D ani mi to nicim nepotieral.. a baby tu pisali,ze sa stichy vyberaju po 3 tyzdnoch,ale mne ich vyberie buduci tyzden v stredu. prave ked bude bellinka mat opku :)budu to dva tyzdne po mojej opke.ale ja tam nemam tie klasicke stichy,ale taku jednu velku nit. taketo sitie som mala aj po cisarskom a su potom pekne jazvy :)
dokonca mi doktor povedal,ze mozem uz kadeco robit,pokial to nebude velmi boliet a aj ruky mozem trosku dvihat.. dodal mi hodne odvahy :) je strasne zlaty :)
Inak uz mi je celkom fajn :)
ska ja by som pri tvojej vyske sla asi do väcsich.. aspon do 375ml ;)