Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Mery:
to je strasne individualne co spravia prsia po tehotenstve , kamoska ma silikony 5rokov a teraz po jednom dietati je ovisli cize ide davat vecsi imlantat...ale napr.moja sestra mala teraz prave 10.rok silikony mala pocas nich aj 2deti a predstav si ze si dala teraz menit implose kvoli tej dobe a vobec jej nemuseli davat vecsi implantat dali jej rovnaky a inac mala eurosilicone a nemala za tych 10rokov ziadne problemy ..takze zavisi od tvoho tela ako reaguje, od tvojej zlazy, od tvojej koze ci je elasticka alebo sa lahko a rycchlo natiahne..

wendy1

ahojte!

ska v prvom rade prosim neber nejako priliz moje prispevky teraz za smerodatne!! to su prve reakcie! kym som nakukala len do tej speci podprdy,sa mi zdali male,ked som si ju prvy krat dala dolu,tak sa na mna vyvalili :D a bola som v soku,ze su velke :DD ALE! to su prve momenty,lebo z nuliek zrazu vidiet toto,chce to chvilku casu :) ale dnes som mala dole podprdu dlhsie a som si ich prekukala :) a zas sa mi zdaju male :DDD tak moc sa asi mna nedrz ;) teraz mam zas pocit,ze to budu take dvojky :P ved dnes som sa pofotila,poslem livke fotky do galerky. ale na fotkach je to take skreslene. real je predsa iny.
len ma strasne mrzi,ze mam ich ine. :/ mozno sme predsa mali dat do laveho o takych 25ml viac. pred opkou som mala lave prso mensie a aj dvorec nizsie ako ten pravy. a teraz je to dost vidno. ale tak v podprde to vidiet nebude.
dnes na kontrole ok,vsetko je v poriadku. na tom lavom,co ma boli mam dve male modrinky pri siti.Pan doktor mi dal dole tie naplaste a uz mi dovolil sa sprchovat :) jaaaj to bol krasny pocit sa umyt :D ani mi to nicim nepotieral.. a baby tu pisali,ze sa stichy vyberaju po 3 tyzdnoch,ale mne ich vyberie buduci tyzden v stredu. prave ked bude bellinka mat opku :)budu to dva tyzdne po mojej opke.ale ja tam nemam tie klasicke stichy,ale taku jednu velku nit. taketo sitie som mala aj po cisarskom a su potom pekne jazvy :)
dokonca mi doktor povedal,ze mozem uz kadeco robit,pokial to nebude velmi boliet a aj ruky mozem trosku dvihat.. dodal mi hodne odvahy :) je strasne zlaty :)
Inak uz mi je celkom fajn :)

ska ja by som pri tvojej vyske sla asi do väcsich.. aspon do 375ml ;)

Mery NR

ahojte baby! mna by zaujimalo ako budu vyzerat impošky po tehotenstve, kojeni.. ma s tym niekto z vas skusenosti??
mam doma krpca a chcela by som ist v marci na opku ale s tym, ze este urcite chcem mat jedno babo.. v blizkej buducnosti nie, ale raz este urcite, len sa bojim,ze sa mi zdeformuju alebo pohnu..

sixthsense

ahojte,
som tu prvý krát,tak dúfam,že sa ,,udomácnim".Chcela by som si aj ja dať zväčšiť prsia,ale mám strach,že to nevýjde a časom sa zdeformujú.

LILIII

..... baby chcem sa opytat ci nemate niekto podobny problem ako ja- na opke som bola v septembry nemala som ziadny problem ,ale zrazu pocitujem bolest a to ked si menim podprdu kazda je ina tvarovo no mne to akosi vadi ,lebo mavam strasnu bolest a to som predtym nemala ano problem po opke viete mi poradit !!!!!!!!!!!!!!!