Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

no tak fajn, ani som tu nemala ist, lebo som len zbytočne vystrasena.. o dva týždne idem na operaciu, mam 19 rokov, v januari 20 , daju mi asi 250 ml, 275 už nechceli, lebo mam nejakych 165cm aale s ťažkoubiedou 42kg:D takže snad to stači, hoci nechcem male..
myslim,že to bude pod sval a su okruhle.
len sa bojim,že jednobude väčšie ako druhe a to som sa tešila...

niki777

wendy1: no 350 ml a chcela by som take plne trojky a bojim sa ze to nebude tak ako to tu sledujem. lebo mam siroky hrudnik a ked citam akym utlym holkam to urobi trebars trojky tak to mne isto nie

84nika

della
k šiškovi z Ba by som ani ja neišla, /ked myslíme na toho istého/, bola som na konzultacii u neho, stacilo mi vidiet ako sa mu triasu v kuse ruky :(( a inak dáva pod zlazu vacsinou. Mimochodom videla som fotky dievcat kt. mali cez bradavky, a majú ich prekrááásne, ver mi. :)
wendy
moja máme podobný problem, tiez mám jedno vacsie ako druhe a je to aj vidiet, predtym som ale tiez mala viditelny rozdiel a dr. mi dal predsa rovnake, tak neviem cím to je potom, ci fakt naschvál nedal do jedného vacsie, ci by bo ozaj nepokazilo este viac tú asimetriu. A to som isla tiez k jednému z najlepsích!

kiarusenka

della -ja som bolu u dr .šišku a ten operuje v ba ... su 2s pod menom jeden myslim siska a 2šiška ... ale pre istotu ake je jeho krstne meno ? tento je dobroslav taky stary dedo

mihai

liliii, mne kazal masaze aj kremovanie, lenze moc to nedodrziavam priznam sa... asi by som mala zacat poctivejsie s tym, vsak..
della, mna robil hedera. trska je maxialny odbornik rovnako ako hedera, ja osobne by som sa riadila jeho nazorom. ich dvoch povazujem ja osobne za top co mame a verim im uplne. same chvaly pocuvam a poviem ti ze som videla par bab co maju od nich prsia a su krasne. tolko odo mna, jasne ze kolko ludi tolko chuti, no ja by som k inym nez tymto dvom NESLA. robil mi to cez dvorce, som velmi spokojna. inu cestu by som si nevybrala. zda sa mi ze kiarusenka spominala ze to siskovi to umrela ta mlada koca na stole pred par rokmi.

martinka54

ahojte baby a ako to je s tym dvojitym prsom, ked sa dava pod sval? ja som pozerala taky skaredy obrazok, ked sa implantat posunul dole

atram

BarbieOne1 - no pri tvojej vyske mi aj 300ml pride stale v pohode, stale len na plnsie dvojky, pri dobrej voli max mensie trojky, ale po vsetkych fotkach ktore som videla, uz tazko sudit, lebo uz som videla aj skoro stvorky z 270ml a 400ml nestacilo poriadne na trojky, je to zradne a nie vzdy je zaruceny ocakavany vysledok, ja mam 250ml, vysku 155cm a mam z toho plne dvojky, takze tebe je 260ml urcite malo aj na plne dvojky, si myslim