Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

prosim administratora tohto fora aby blokol uzivatela meggy10, koli jej nemiestnym prispevkom. meggy10, ako uz admin uviedol v nazve temy, odporcovia silikonov maju prispievat do nejakej z tem venovanej prave tej teme. v tejto teme sme zeny, ktore su zastankine, navzajom si v dobrrom radime a pomahame. takze niekto ako ty, kto nas prisiel urazat a provokovat, tu nema co robit. mozes si zalozit vlastnu temu a tam pisat co uznas za vhodne.

BarbieOne1

wendy1

to ma strasne mrzi, ze ti to dopadlo takto, snad to uz bude na druhy pokus super.
bojim sa, aby som aj takto nedopadla, keze o roznych velkostiach impl. nebola este rec, ale urcite to spomeniem pred lekarkou.

uz si myslim 2 tyz po operacii.. ako sa citis? vies sa uz aj napr. sama bez problemov obliect, ucesat sa atd? alebo ta to este pri takychto pohyboch boli?

BarbieOne1

atram

no ja mam sirsiu kostru:-( i ked meriam 172 a vazim 53.
aj mne sa zdaju 260ml. malo.. uvazujem nad 280, alebo 300.. nech mam aspon nejaky vysledok:-)

trochu sa bojim ist uz do vacsich velkosti, lebo ked napr. dost priberiem na stare kolena a nebudem mat na reopku,tak nechcem mat nakoniec nejake stvorky alebo pod. ( nemam nic proti stvorkam, ale neskor by mi urcite vadili )

wendy1

barbieOne1
no prave ja som hovorila dokimu,ze by mi mal dat do laveho väcsi implos a on ze nie,ze prave tak by sa mohla zvyraznit asimetria.. ale teraz vidim,ze URCITE tam mal ist väcsi! :(((( som neskutocne nestastna! placem uz tyzden.. vyzera to,ze ma caka reopka :´( nechcem sa s tym zmierit,ze mam to lave take.. je aj tvarovo hrozne. prave je krasne,lave strasne :(
ak mas aj ty asimetriu,poriadne sa o tom s doktorom porozpravaj,nech nedopadnes ako ja :/

della robil mi to pan primar Minarovjech v Ruzinove.

wendy1

belli

viem o com hovoris :) aj ja som si pekne poplakala,ked som odchadzala od deti... ten strach,ze ich uz neuvidim a kto sa o ne postara ak... ale neboj!!! Tebe sa nic nestane,budu tam doktori,ktori maju vsetko pod kontrolou! vsetko dobre dopadne! opka prebehne veeeelmi rychlo :D len zatvoris ocka a hned ich otvoris a bude po vsetkom :) jaj tak uz je tu tvoj den D zajtra.. ako si sa nevedela dockat a zrazu je to tu :) super,drz sa a vela spinkaj prve dni. tak sa to da najlahsie zvladnut. mas vyhodu,ze nebudes mat doma maleho. tak tfuj tfuj tfuj,nech to vsetko dopadne k tvojej spokojnosti!! ;) ... uz sa len raz vyspinkas a budes mat krasne nove prsicka :D ;) zajtra na teba mooooc myslim!

atram

BarbieOne1 - no ale teraz pozeram na tvoju foto v galerke a vyzeras stihla a uzka, si vysoka? lebo ak nie, tak tych 81 pod prsiami sa mi zda vela, merala si sa dobre?