Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

BarbieOne1
ja v robote nikomu nic nepovedala, okrem jednej kolegyni nikto nic netusil,(a ani teraz nevedia)jednoducho som si vybrala 6 dní dovolenky, ze idem do Wiedne za kamoskou atd... a nikto to neriesil. Ani by som nepovedala, ved je tu 80% chlapov, a sú dost konzervatívny.

tanda

tak prave som sa objednala na konzultaciu do KE do Chirmedu.. buduci tyzden v piatok.. juuu ja sa tak tesim, som zvedava, co sa dozviem.. uz aby napisala bellinka, ona bola tiez v chirmede..

mihai

84nika
veru, ani u mna netrvali na vysadeni antiny. vlastne som ju sama vysadila bez toho aby mi niekto kazal a lekar ked som mu to povedala, povedal tak uznanlivo ze dobre ;)

BarbieOne1

babiky mam cisto odveci otazku, ale neviem si s nou rady:-)

neviem co mam povedat v praci, ze si beriem dovolneku tesne pred sviatkami.. u nas sa zvykne hovorit vsetko, ale na toto neviem ako by moj sef zareagoval..

uz dobre dlho si nad tym lamem hlavu, neviem ci mam povedat pravdu, aby si o mne nieco nemysleli..

ludi v praci mam takych konzervativnych..

riesila to tu nejaka? alebo tie co chodite do prace co ste povedali?

84nika

BarbieOne1
na sonografii som nebola, a posledné tyzden ked som vsetko vybavovala, uz som ani nenasla zo dna na den amb. kde robia, iba súkromné co je dost drahé, mne stacila tá pálka co zahlasili u nás na poliklinike za predopreacné (85€). A inac ani to nechceli odo mna, pre istotu som ale isla k svojmu zenskému aby sa mi pozrel na prsia, a hovoril ze mám vsetko v poriadku a to mi stacilo..
Della
ja som sa pýtala na antikoncepciu a povedali ze nemusím vysadit, nakoniec som predsa len 2 tyzdne pred opkou vysadila (pre istotu) a potom sa ma tam vsetci py´tali ze naco, ze zbytocne som ich vysadila.. tak neviem.

mihai

della
bud uplne kludna, Trska isto vie co robi ;) ma krasne vysledky a je to jemny chirurg s citom.
ake su to kopovite prsia ? :) cista moja zvedavost..
anatomy mam aj ja, ale pod sval. som velmi spokojna a stastna s vysledkom. cez dvorce sa mi jazvy velmi pacia-resp ich nevidno ;) odporucam ! ak sa ti jazvy budu dobre hojit, malo by ti to vyzerat velmi nebadatelne... bradavky, ako som pisala. citlivost sa vracala-co ja viem, po mesiaci? asi tak. resp. lave citim aj trosku boli ta bradavka, prava len malinko ma uz citlivost, a zvrchu prska mam akoby taky pas kde si ho necitim. cakam cakam kedy sa to spravi. dam sa ja poctivo na to jemne masirovanie a kremik.
antinu som vysadila mesiac pred a vraj staci. ked vysadis skor, este lepsie.

martinka54

jahoda
jedna moja kamoska si dala robit v tt. bola spokojna s vysledkom, ale hovorila, ze viac by tam nesla, ale nechcela mi povedat preco. a kam chces ist s tej kliniky? ja som z tt a mozem ti poradit cestu, len neviem, ktorym smerom chces ist

della

84nika

dík za radu, ja asi fakt zostanem u toho Tršku...ved už sme predbežne dohodnutí

Kiarušenka
neviem ako sa volá menom dr. SISKA je bez mäkčeňov ...ale operuje v PN..na tu konzultacku pôjdem a uvidim, ved za to nič nedam....

della

Mihai
..diky za radu....a ako dlho si po opke cez dvorce?..mala si dlho necitlive bradavky?...a čo jazvičky??...mne doporucuje Trška anatomicke 350 ml-pod zlazu, vraj mam kopovite prsia :-), muž hovori, že ich mam normalne haha :-)

...bože BABYja už by som to mala najradšej za sebou, neviem ako to vydržím do konca januara..

...antikoncepciu Vam doporucili vysadit az na 2 mes. pred opkou?...

84nika

Jahoda
o Marsalovi som pocula, aj poznám kocky co boli unho, majú krásne velké koziská, len je dost drahy, som pocula.. A viem ze prespali tam noc a potom domov...