Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

BarbieOne1 - no ak mas pod prsiami 81cm, tak to mas skor sirsi hrudnik a teda na na trojky, resp. velke dvojky sa mi zda 260 aj malo

niki777

wendy1 : dakujem moooc :) caka ma to uz teraz v januari po sviatkoch:) moc sa tesim len ma trapi velkost aku mi navrhol doktor :(

martinka54

bellinka aj ti drzim vsetkych 20 prstov co mam a budem na teba mysliet uz od rana. nech to dobre dopadne. ach aj mna to este len caka...

tanda

bellinka

neboj, vsetko dobre dopadne.. drzim palce.. a potom napis vsetky podrobnosti, ja som sa tiez rozhodla pre chirmed..

tanda

bellinka

neboj, vsetko dobre dopadne.. drzim palce.. a potom napis vsetky podrobnosti, ja som sa tiez rozhodla pre chirmed..

tanda

bellinka

bellinka

Baby dakujeeem , uz som aj pred chvilkou odovzdala maleho otcovi , tak som si prave poplakala , co ked sa nahodou nezobudim , tak tu bulim do vankusa...aj ked sa tesim , bojim sa aby sa nic nestalo ani mne ani malemu a tak ...
dakujem vam este raz za podporu !!!!

della

Ahojte...tak som sa objednala na dalsiu konzultacku k Dr. Fabrymu....som zvedava ci sa zhodne s nazorom Tršku...
Boli ste niektora u ňho??....

Wendi: kto a kde ti robili opku??

Bellinka: nech ti to zajtra dobre dopadne :-)