Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Mihai:

ahoj dakujem za postreh,nejako som nepostrehla, že ona bola v PN u dr. Sisku..a ty si bola u koho??...mna to caka koncom januara u Tršku....ale baby mi poradili aby som absolvovala este aspon 2 konzultacky.....lebo Trška mi to chce robit cez bradavky a pod zlazu /vraj mam tuhu zlazu/- a to sa mi moc nepozdava..

KIARUSENKA:
ahoj....možem sa spytat, tebe robil opku dr. Siska z PN?.....upozornila ma na to Mihai......ak ano, daj mi prosim vediet....na štvrtok som k nemu objednana na konzultacku...díík

LILIII

mihai!!!!

ja mam cez pazuchu a taktiez mam necitlivu jednu stranu no je to stale lepsie a lepsie ,neboj ono sa to da do normalu ,len vsetko treba konzultovat s dok. mne odporucil necitlive miesto masirovat a nasledne kremovat (to zabera) no neviem ci mozes racej sa opytaj dok.

ska38

Wendy1,
pozrela som este raz tvoje fotky, myslim si ze este by sa to lave prsko mohlo zmenit...este to mas stale cerstve...dufam, ze to bude v poriadku.a co povedal Dr?
to ziaden Dr nedava garanciu, ze to bude podla nasich predstav....

mihai

della, kiarusenka, ale nie je prave siska ten, co kiarusenke operoval prska a ma vdaka nemu ten problem koli kt. chce ist na reopku? ja by som k nemu po tom co vravela kiarusenka teda nesla..aj ked kazdy moze robit chyby, nesla.

asi mi poviete ze je to este normalne, ale ja mam strach ze uz to tak ostane :( na pravom prksku si stale necitim bradavku ani vrchnu cast. vobec, jak keby mam v tom lokalku, necitlive. lava bradavka ma zas boli na dotyk, tak slabo ale celkovo mi je na nej velmi neprijemny dotyk. povedzte mi ze to prejdeeee, lebo uz zacinam pochybovat :( som 9.tyzden po opke. mali ste to niektora ? :/

BarbieOne1

jaj baby ako to tu citam, tak som normalne dostala strach, ze aj mne sa taketo nieco udeje.. ja mam vo vsetkom vzdy smolu.. a necudovala by som sa, keby som dokonca mala jeden prsnik aj v tvare trojuholnika:D

kiarusenka

wendy-ja som rk aj 2 mesiace po opke a jeden prsnik mam uplne iny ..fakt iny ..vacsia bradavka ovela, ako keby bol anatom a 2 gzlaty mensi ..uplne odveci ... chcem ist o take 3-4mesiace na reopku ... ty vsak musis pockat ak chces nieco zmenit mas to nove a treba cakat min.12mesiacov to ti povie kazdy dr

della

Ahojte

-objednala som sa ešte na 3 konzultaciu do Pieštan...dr. Siskovi

-boli ste niektora na opke v PN??...dajte prosim vediet

Dorunka

wendy:
aj mňa mrzí že nie si spokojná. Ale ja si myslím že treba chvíľku ešte počkať, určite máš ešte nejaký opuch a ten tvar sa može zmeniť..Ja mám tiež jedno prso menšie, ale doktor mi povedal, že sa ten rozdiel silikonmi zmenší. Tak skúsim to s ním ešte radšej prehodnotiť.. Nerada by som absolvovala reopku..