Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

kiarusenka
heheh, to más pravdu, ja poznám iba jednu co bola u sisku, ma tiez presne 300ml, samozrejme pod zlazou, chudera mala nulky predtým, chudá ako sparatko, nemala ziadnu zlazu a vraj preto musel pod zlazu lebo nemala sval.. hm, moc sa nám nechcelo verit ked to rozprávala..
BarbieOne1
..tak ked si pocula iba dobré ohlasy, tak nemás sa coho bát, aj ked iného charakteru, ved si zober ze ked niekomu spraví nos al. tvár a keby nespravila pekne tak by o nej nepíslai, a pri prsiach nemá velmi co pokazit, a ked je sikovná tak aj jazvu ti spraví krásne, ja to mám tiez úplne tenulinké :o)

Jahoda_

A je tu niekto kto bol na operácii u dr Maršala v Trnave? Ak ano kedy ste šli odtial domou? Je to jednodnova chirurgia tak si neviem predstaviť ist domou ešte v den operácie. A zdalo sa mi to tam aj dosť male a malo personalu iba jedna sestrička tam bola a Maršal a jeden chlapík čo vybavuje terminy.

BarbieOne1

84nika

fuha 9.mes by som sa aj prestala tesit za tu dobu:-)))

dufam, ze bude aj moja dr. sikovna.. nasla som na nete na nu dobre ohlasy, ale len na ine zakroky..
predsa uz to u mna asi horise byt nemoze:-))) teda ak by mi ich telo neprijalo..

pocul uz niekto aj o takom pripade?

kiarusenka

84nika- to mas pravdu ..kazda odide s 300ml pod zlazou ... vacsina pod zlazu .. kamoska bola teraz v pondelok samozrejme ma 300ml ako ja ale pod sval..asi idu vianoce tak sa zachcelo pod sval ... presne triasli sa mu ruky a preto ja som skoncila s odlisnym prsnikom ci tvrom ci velkostou a o 1aj nice cm vacsiou bradavkou ...

nataliis- a ty komu ides ? neboj sa nic ja som isla v 18 na opku teraz v januari mam tiez 20na krku :D a chystam sa na dalsiu ..kludne chod do toho

84nika

BarbieOne1
v januári som tam bola u neho 1. krát a dostala som termín na oktober cize vyse 9 mesiacov cakala, a to sa posúva unho aj preto lebo v lete takéto opreácie nerobí. No a o dr. Simonovej som zatial nepocula, ale ked robí tiez v ruzinovskej tak nemoze byt zlá, kedze tam sú plastický chirurgovia vsetci sikovní. Podla mna nemás sa coho bát :-)

mihai

wendy,
podla mna hocakym telovym mliekom, kremom co mas. teda-podla mojho lekara. ani nie ze triet pri masazi, skor klepkat koncekmi prstov po celom prsku. tak preklepkavat, nech sa prekrvia. o tej ceske co 5 rokov nic neciti ci kolko som si tam precitala aj ja :( ale ona ma podla mna zle spravenu opku. ja verim Hederovi ze to spravil ok. skor sa bojim ci som tomu lavemu prsku neublizila ja sama. lebo byvalo citlivejsie-ta bradavka, aj mierne bolela pri dotyku ale hlavne sa musim priznat ze sme prskam dali s priatelom pekne zabrat pri milovani :/ lebo inak su uuuuplne v poriadku, krasne, zhojene. a viete, vtedy to clovek inak vnima a mozno toto je ta chyba? asi si viete domysliet ako to myslim... pred dvoma tyzdnami sa to stalo, a ja len cakam kedy sa prsko spamata :/ alebo ako to vlastne s nim je.
:) asi jedno s druhym.

mihai

BarbieOne1, urcite chod aj na sono. myslela som z ebez toho na opku nikoho nevezmu, je to sucast predoperacnych, ci sa mylim? bez toho je dost odvaha si myslim ist na opku, fiha..

baby, neviete, je ok ze to trva takto dlho (9tyzdnov) s tou mojou citlivostou bradaviek? ze prava nic, jak pod lokalkou a lava neprijemny troska bolestivy pocit na dotyk? ked som zacala aspon nieco citit na lavej, som sa tesila ze uz sa to prebudza a lepsi. ale stale, aj ked sa obliekam prichytam si tam tricko aj podprdu len nech sa mi po nej nesuchne, lebo brrrr. masaz si tam neviem predstavit, to by bolo neprijemne... ale fakt je ze tam na lavom amm tu jazvu, hlavne vnutorne sitie teda tvrdsie nez na lavej. ak to "len" chce cas, som za, len sa bojim ze tieto pocity ostanu :/ uz radsej keby bola necitliva jak ta prava :p

BarbieOne1

Este mam jednu velmi dolezitu otazku:-))

Boli ste pred operaciou aj na sonografii?
Dr. povedala, ze nemusim ist, ale neviem ci by som nemala predsa ist..

BarbieOne1

84nika

O dr. Kostalovi som pocula aj ja same chvaly, ale ze vraj ma velmi dlhe terminy.. aky dlhy si mala ty?

Ja som zbehla do ruzinov. nem. a natrafila som tam na dr. Simonovu velmi mila osobka, mam pocit, ze jej mozem verit.. len nikto u nej nebol, tak nemam ziadne referencie:-(

Nebol nahodou niekto u dr. Simonovej? pleas ozvite sa...!!!!