no baby zbombardovala som vas tu prispevkami :D ale ked ja sem chodim len takto v noci väcsinou a mam toho vzdy vela na srdci :)
inak dnes som bola na vyberani stichov a to lave je fakt neposlusne prsko. prave sa dalo v pohode vydrzat,ale to lave veeelmi bolelo :/ na nom mam aj modrinky pri jazve a aj stale boli..
inak tusim dorinka sa ma tu pytala ci kto uz,ze ako sa citim.
tak dnes je to presne 2 tyzdne od opky a uz fungujem skoro normalne. sama sa obliekam,vcera som bola aj na rodicku v skolke a obliekla som si v pohode tricko,umyjem si vlasy,vysavam,varim,periem,vesiam pradlo,umyvam zem... no vsetko akurat velmi opatrne a pomalicky.o najstarsieho syna sa viem uz uplne sama postarat.kupem ho,viem ho obliect,aj tesne pancuchy,vsetko. :) doktor mi dnes povedal,ze mozem uz vsetko,ak to neboli. buduci tyzden sa chystam uz soferovat.davam si este taky tyzden a myslim,ze budem uuuplne funkcna :) akurat deti este nedviham,to sa bojim. a asi by to este bolelo. lebo dnes som chcela otvorit zavaraninovy pohar a to som nezvladla. nerobim nic,kde by som musela pouzit silu.
len to lezanie na chrbte :P to je otras. vzdy som spavala na bruchu. vraj este dva tyzdne musim lezat na chrbate,ach :/ ale tak vydrzim. vsetko vydrzim,lebo som stastna,ze mam prska. hoci niesu take ako som si vysnivala,ale su tam nejake :)
len u nas ako naschval od kedy som bola na opke vsetky tri deti mi ochoreli. tak muz uz 2 tyzdne poriadne nespi a ja s nim :/ najstarsiemu to uz ako tak prechadzalo a akoby toho nebolo dost,minulu noc celu /a to doslova celu/ pregrckal :( mame to velmi tazke.kto nema deti,ma to isto jednoduchsie.
inak dnes ma nacapal syn v sprche a uvidel prsia a hned sa pytal,ako to,ze ich mam take velke :D tak som mu len povedala,ze som papala vela vitaminkov :D a ked som prisla z nemocky,tak som mu vysvetlila moju bolest tak,ze som spadla zo schodov a vsekto ma boli :)
no ale uz koncim,lebo mi este vynadate,ze tolko pisem :D