Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

wendy
no ja som uz ked dobre rátam vyse 6 tyzdnov po opke, robil mi ich p. primár Kostál, ja neviem ale vsetky baby co boli unho sú spokojné, spokojná som aj ja, len tá moja sprostá asimetria :( och! Na prvý pohlad no nezbadás, ale ked to furt sledujem, ved aj ty to poznás..Tak ale po porode za pár rokov urcite pojdem zas, to uz ale do vacsích, ale na 100% pojdem zas k nemu. Inac to vacsie prsko mám tiez este trocha necitlivé a hlavne tú spodnú cast, ale uz to je z tyzdna na týzden lepsie, natieram sa detským olejom - to mi lekár kázal a aj pekne sa formujú psia este :) Bradavky som mala ca. 3 tyzdne az nepríjemne citlivé, ale to uz tiez preslo.. Takze nezúfaj moja ;) A obdijuvej ta ako to zvládas vsetko naraz, deti, domácnost atd. Klobúk dole :o)
nataliis
ja meriam 158 a vázim 46 kg, mala som síce nejaký základ, aj ked iba jednotky, dali mi anatomické 225ml, a teraz nosím 70C al. 75B. Takze si myslím ze pri tvojej váhe to bude tiez dost viditelné, aj ked uz velky rozdiel medzi 250 a 275 nie je, kludne by mohli uz tie vacsie. Kamoska má ca. tvoju výsku a váhu, má okrúhle 250ml. a má ich krásne :)

wendy1

no baby zbombardovala som vas tu prispevkami :D ale ked ja sem chodim len takto v noci väcsinou a mam toho vzdy vela na srdci :)

inak dnes som bola na vyberani stichov a to lave je fakt neposlusne prsko. prave sa dalo v pohode vydrzat,ale to lave veeelmi bolelo :/ na nom mam aj modrinky pri jazve a aj stale boli..

inak tusim dorinka sa ma tu pytala ci kto uz,ze ako sa citim.
tak dnes je to presne 2 tyzdne od opky a uz fungujem skoro normalne. sama sa obliekam,vcera som bola aj na rodicku v skolke a obliekla som si v pohode tricko,umyjem si vlasy,vysavam,varim,periem,vesiam pradlo,umyvam zem... no vsetko akurat velmi opatrne a pomalicky.o najstarsieho syna sa viem uz uplne sama postarat.kupem ho,viem ho obliect,aj tesne pancuchy,vsetko. :) doktor mi dnes povedal,ze mozem uz vsetko,ak to neboli. buduci tyzden sa chystam uz soferovat.davam si este taky tyzden a myslim,ze budem uuuplne funkcna :) akurat deti este nedviham,to sa bojim. a asi by to este bolelo. lebo dnes som chcela otvorit zavaraninovy pohar a to som nezvladla. nerobim nic,kde by som musela pouzit silu.
len to lezanie na chrbte :P to je otras. vzdy som spavala na bruchu. vraj este dva tyzdne musim lezat na chrbate,ach :/ ale tak vydrzim. vsetko vydrzim,lebo som stastna,ze mam prska. hoci niesu take ako som si vysnivala,ale su tam nejake :)

len u nas ako naschval od kedy som bola na opke vsetky tri deti mi ochoreli. tak muz uz 2 tyzdne poriadne nespi a ja s nim :/ najstarsiemu to uz ako tak prechadzalo a akoby toho nebolo dost,minulu noc celu /a to doslova celu/ pregrckal :( mame to velmi tazke.kto nema deti,ma to isto jednoduchsie.

inak dnes ma nacapal syn v sprche a uvidel prsia a hned sa pytal,ako to,ze ich mam take velke :D tak som mu len povedala,ze som papala vela vitaminkov :D a ked som prisla z nemocky,tak som mu vysvetlila moju bolest tak,ze som spadla zo schodov a vsekto ma boli :)
no ale uz koncim,lebo mi este vynadate,ze tolko pisem :D

wendy1

nataliiis

neplas sa!! neboj,bude to dobre. aspon ti to velmi prajem. neber to tak,ze ak sa nam niektorym stalo to,ze mame nejake asimetrie,ze sa to isto musi tykat aj teba!! je tu veeela spokojnych bab.
ak mas teraz rovnake prska,tak ani po opke by si ich nemala mat ine. a si velmi chudulinka,zrejme doktor vedel,preco ti viac nepovolil. i ked je fakt lepsie ist aspon k dvom doktorom na konzultacku. ale ak si v pochybach,tak este niekam vybehni cisto sa spytat,aku velkost by ti dal druhy dr. ja som bola tusim 2 tyzdne pred opkou u ineho na konzultacke. to stihas! ak ti povie to iste,aspon budes kludna,ze tvoj doktor vie co ma robit. a ak ti povie nieco ine,tak este sa skus stretnut s tvojim doktorom a prekonzultovat to. ;) vela stastia!

wendy1

84nika a zmierila si sa s tym v pohode? kolko si po opke? U koho si bola ty? a je to vidiet,ak si dat napr. tricko bez podprdy??? bojim sa,ze z toho raz budem mat zas komplexy.. :P

Niki777
ja mam 350ml a mam pod prsiami 73cm. cez prska som mala 79cm.. a trojky to rozhodne nebudu :/

wendy1

ska ozaj,a ked si videla teda uz moje prska,uz sa nebojis,ze bude 350ml vela,vsak? :) i ked fakt fotky skresluju.. ale u teba by som sa fakt nebala ist do väcsich. ja zatial neviem moc dobre odhadnut,aka to bude velkost,este su opuchnute,ale rozhodne to ani teraz nevyzera vulgarne.ba prave sa bojim,ci mi nebudu male :D mozno tu o rok poviem aj ja...mohla som ist do väcsich :D ale tak vdaka aj za taketo,ved som tam nemala nic :P ;)

wendy1

ska
na tej fotke to az tak nieje vidiet :/
doktor mi dnes vybral stichy a mierne sa zaoblilo to lave prsko,ale fakt len mierne. povedal,ze ano vidi tam rozdiel,ale ze je skoro to posudzovat,ze o mesiac to pozrieme a vraj masazami by sa dal tvar prsa este nejako zmenit.. ale ja som stale presvedcena,ze keby mi tam dal 375ml,tak by to bolo omnoho lepsie.. to ze mam na lavom prsku dvorec nizsie ako na pravom,tak to je chyba mojho tela,tak som to mala aj pred opkou,ale velkost prs je teraz ina,lebo lave som mala mensie pred. a je snad logicke,ze ked da do rozne velkych prs rovnake implose,ze tie prsia po opke nemozu byt jednoducho rovnake! nie?? doktor Guba mi na konzultacii hned vravel,ze do laveho musi ist väcsi implos. sakra mala som si za tym stat :( ale tak doverovala som mojmu doktorovi,predsa som si myslela,ze ma nieco za sebou a bude presne vediet co ma robit. ved uvidime,co spravia prska neskor. inak vraj az po dvoch mesiacoch sa da povedat: tak takto vyzeraju moje prsia definivne po augmentacii..

wendy1

kiarusenka
ano viem,ze je to skoro sudit. a verim,ze sa upravia tak,aby to nebolo tak vidno a tebe drzim palce,aby sa reopka podarila k tvojej velkej spokojnosti!:)

BarbieOne1
aj ja som velky smoliar a zakon schvalnosti je snad moj najlepsi kamarat :/ ale nemysli na tie zle veci!!! ;) aby si si nieco neprivolala. poriadne si odkonzultuj vsetko s doktorom pred opkou!!

Mihai
ja mam ten isty problem akurat opacne. lave si necitim vobec,ze keby som si to rozrezala ani si nevsimnem :P a prave je zas veeelmi precitlivele,ako ty pises,az je to neprijemne. dnes som sa nato pytala doktora a vravel,ze do mesiaca sa to upravi.. no ale ako vidim,ty to mas uz 9 tyzdnov a zatial nic :( bojim bojim. na omlazeni.cz som citala,ze jedna baba si neciti obe bradavky po opke a to uz 5rok!! tak mam z toho obrovsky strach :/ na lavom prsku mi dokonca dvorec ani nereaguje na zimu. pravy sa zmrsti ci ako to nazvem,ked mi je zima a lavy akoby bol mrtvy :((( tak si budeme navzajom drzat palceky,aby nam to preslo.. co nam ine ostava.. len cakat :/

Lilii a ako casto to a akym sposobom treba masirovat?? a hocijakym kremom??

wendy1

jeej baby ale ste tu toho popisali :) postupne budem reagovat..

v prvom rade chcem pozdravit Bellinku i ked viem,ze dnes to tu necita,ale cely den na nu myslim. :) uz to ma za sebou a tesim sa s nou.. Pevne verim,ze vsetko prebehlo ok a bez komplikacii.
Belli moooc som ti dnes drzala palce! podchvilou na teba myslim.. velmi sa tesim,ked sa ozves :) vela oddychuj,spinkaj a prajem rychle zotavenie! :*