Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mata16

Ahojte baby, prosim vas tie ktore mate deti tak okolo veku 17mes. tak ako ste to zo zaciatku zvladali v noci? mne maly spi len on sa vzdy doplazi ku mne z posielky a ja sa bojim zeby ma buchol do prs tak mam taky problem ako to zariadit cez tu noc., ani len tak prekladat ho nemozem tak posunut myslim aj to je zakazane?
A kedy sa tak zacnete citit ze uz mozte aj sama sa obliect a urobit si jest a tak myslim taky uz normalnejsi stav..
Kolko dni zo zaciatku lezim v takych bolestiach?

kiarusenka

natalis aj moja znama bola u p.kacmarovej a odisla spokojna a zaplatila peniaze o dost mensie ako my vsetky tu ...drzim palce :D

della-tak ten pan siska to nie je ten co mna operoval tento operuje len tu v Ba ..ja viem myslis ineho skus ... :O

tanda

máte niektorá skúsenosti s niektorým z týchto doktorov - MUDr. Pavol Kačmár, Doc. MUDr. Štefan Guzanin CSc., MUDr. Antónia Saxová ???

nataliiis

kiarušenka .idem do ke ku kačmarčikovej:) bola tam aj frajerova mama už dvakrat a ma krasne prsia ako fakt:) ten môj vek nizky mi ani nevadi, už dlho nad tym uvažujem:)
a prečo ideš na dalšiu??

nataliiis

idem do ke ku kačmarčikovej:) bola tam aj frajerova mama už dvakrat a ma krasne prsia ako fakt:) ten môj vek nizky mi ani nevadi, už dlho nad tym uvažujem:)

nataliiis

ved ja mam po prsiami nejak 66 či ako a cez ne 72?:DDDD takže fakt ja som strasne chuda,aj plecia mam uzke, asi by som zle vyzerala s väčšimi

ska38

Wendy1,
ano , nevyzeraju velke.Hadam to bude u mna ok.Vcera som mala prvykrat take pocity,ci si to este nerozmyslim.A dalej zit s prazdnou hrudou...Termin sa blizi, tak hadam preto.

tanda

tak prave som sa objednala na konzultaciu do KE do Chirmedu.. buduci tyzden v piatok.. juuu ja sa tak tesim, som zvedava, co sa dozviem.. uz aby napisala bellinka, ona bola tiez v chirmede..

nataliiis

ja mam taky pobiednejší základ hehe:DD tak baby aj ste ma trošku ukludnili, radšej sa idem tešiť ako sa stresovať, hádam to dobre dopadne:)myslim,že tych 250 aj stačí, aspon budem taka prirodzenejšia..