Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

bellinka:

tak uz to mas za sebou :), gratulujem.. ja idem v piatok do chirmedu na konzultaciu.. kto ta operoval? tento rok tam bola na op. aj priatelova kolegyna a tiez ich chvalila.. zatial som na nich pocula len samu chvalu, tak som teda zvedava... ako sa teraz citis? napis vsetky podrobnosti..

BarbieOne1

Super bellinka, tesim sa s tebou, ze to mas uz za sebou, ze si vsetko zvladla sama tak daleko a prajem ti aby si si nove prsicka za svoj zivot pekne uzila:-D..

Ako sa citis? Vies zdvihnut ruky? moc ta to boli?

bellinka

WEBDI a ostatne baby:
som znova tu ziva a zdrava a ceckata ha ha..no tak operacia dopadla na jednotku , po operacii som sa citila pod psa , hmm ale to pre tie velke implantaty 450ml aj som to olutovala ale to asi kazda olutuje po tej operacii, no a dnes cesta letecky domov sama , bezproblemov super som hrda na seba a na svoje telo ze som to zvladla...baby co chcete vediet , pytajte sa!!!!!
V chirmede su uzasny , naozaj , fuul servis, proste som stastna ze som bola tam , vsetko na jednotku , nic co by ma nastvalo alebo sklamalo...vrelo odporucam ...:o))))

BarbieOne1

1mica1

No pekne aj ja som uz pocula o takom pripade.. Sa zacinam bat:D

Operacia pri mendzese je velmi neprijemna zalezitost ako aj pre pacientku, ale aj pre lekara.
Telo je precitlivene, prsia u vacsiny zien uz duplom i ked to v beznych pripadoch az tak necitia.. A stat sa moze hocico, napr. nebudes si vediet dat potom sama tampon, alebo budes potom dlhsie spat a budes pretekat atd..
Kazdy lekar ti povie, ze radsej posunie termin operacie.
Mne lekarka povedala, ze by ma ani neoperovala.

1mica1

BarbieOne1
Ja poznam pripad kedy sa silikon "neujal".Len pred par tyzdnami robili znamej prsia v Blave a pekne krasne jej ho museli aj vybrat lebo telo ho neprijalo.Tak nie hned po opke samozrejme.

della
mne doktor povedal,ze antikoncepciu treba vysadit minimalne mesiac pred opkou.A uzcite je lepsie,ked ju visadis aj dva mesiace pred.Ja som chcela tabletky na oddialenie menzesu a gyndak ma pekne otocil,ze pri operacii prs nemozem brat take silne hormony,ze by som mohla aj zomriet pri opke keby som to do seba cpala.

A ozaj,baby,nemate skusenost s operaciou pocas menzesu? :-)))

della

Mihai

noo moja, kopovite prsia sú trocha take podlhovaste...ale určite ich nemám ako v dokumentoch o afrických ženách :-)

inak i ja by som rada pridala foto pred a potom po opke...len neviem kde a ako

mata16

Moja mama mi nemoze strazit dlho maleho, rozmyslam zeby som jej ho nehala tak 4 dni a potom dojde svokra ku mne ,, myslite ze po tych 4 dnoch mi bude lepsie ze si mozem k malemu sadnut a trocha sa s nim hrat?