Ako to prebiehalo :skusim si spomenut na vsetko ...
V stredu som priletela , hned sme spisali papiere, prezliekla som sa len do tej ich kosielky, dostala som do ruky ihlu na neskorsiu infuzku, potom soom dostala 2lieeciky na oblbnutie ani som nejak necitila to oblbnutie a potom som isla na sal viem ze mi davali na chrbat ekg a dali mi do zili nejaku injekciu odvtedy si uz nic nepametam ..operovali ma o 12-14hod a o pietj poobede som sa zobudila , to som tak bolest ani necitila som asi bola nadopovana leikmi a infuziou, nemohla som pit ani jest este po narkoze ale vecer ma chytil taky hlad ze som povedala sestricke ze by som aj kaktus zozrala sa tak smiala...tak mi dala piskoty , som musela pomalicky ale papat aby mi nebolo zle od zaludka, tak som si ich tak chrumkala , som oddychovala, ani ma nic nebolelo v ten den , noc som prespala uplne celu az dorana po liekoch a infuzii...
Na druhy den uz to bolo horsie , musela som zacat vstavat na zachod a to je peklo najvecsie, doteraz si neviem sama z lahu sadnut ...to je najvecsia bolest..mala som aj tie dreeny ale to ked vyberali tak to nic nebolo fakt sekundicka, potom to sice stipalo ale vypytala som si lieky tak ma to preslo , vcera sa ten cely den strasnnee vliekol, aj som si pospala cez den aj som si citala, aj som sa prechadzala, cely den som vydzala bez analgetik co sestricka nechapala, ale vecer okolo 18hod mi uz musela dat lebo ma to zacalo boliet...na noc som zas dostala tabletky na spanie aj infuziu ale v noci som sa zobudila na strasnu bolest tak mi musela dat analgetika a rano mi zas dala ppreventivne tu infuzku s analgetikami lebo vedela ze idem domov tal nech ma to neboli ale nech sa citim fajn a naozaj to tak prebehlo, len teraz ma chyta unava tak si idem trosku oddychnut:o)))