Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

lanvinka :ja si tiez pripadam jak taka svinka , a to som len 3den po , co to budde po 10.tom dni ale umyvam sa aspon mokrymi servitkami

bellinka

Dadus:
dobra otazocka , vies ze ja ani neviem jaku mam tu super retro potprdu velkost...no toto hned jak sa na to pozrieme s priatelom tak dam vediet ale zatial sa mi to nechce rozopinat..nejak som sa na to este stale neodhodlala

lanvinka

Nevadi Bellinka, pochopila som nakoniec, co si chcela napisat. :-) No na 10. den uz take bezne veci zvladnes robit. Ja sice nic take nerobim, nemam uz male dieta, takze vacsinou len tak lezim alebo sedim, ale uz sa nudim. Hlavne mi strasne vadia tie naplaste a ta podprsenka, vsetko ma pod tym svrbi a to, ze som sa este nesprchovala je katastrofa. Nenormalne sa tesim na vanu, ked mi vyberu stehy. Len dufam, ze ma znovu nepolepia, lebo sestricka vravela, ze po vybrati stehov este asi na dalsi tyzden ano. :-(

dadus35

bellinka,

aj ja mam už odkojené svoje.pod prsiami mám tiež 75cm, výšku 178cm a vaha 60kg. tak aj mne by sa tolko možno zmestilo. ale ja som mala predtým slabé jednotky, kojila som 2 deti, ale každé tak 3 mesiace, ale mne sa tuším po každom kojení zmenšovali.teraz mám cez prsia 91cm,podprdu 75C,no oproti tomu čo som mala je to krása, ale aj tak rozmýšlam, že na moju výšku som si mohla dať viac. ty budeš mať potom podprdu až 75D.tu pooperačnú podprdu máš akú veľkosť?

bellinka

Lanvinka prepac mi tam vypadol text ha ha, chcela som ti napisat ze uz som aj ja rada ze mam po aj ked este len 3dni..ja na 10.den budem mat krpca..

bellinka

Lanvinka:tak takisto blehozelam no uz aj 17mesacneho synceka, myslis ze to s nim zvladnem?? no celkom je to pecka tych 45éml ale hadam si zvyknem na ne..teraz je hlavne ze ma to neboli ale uz neviem jak sa mam polohovat, to je to najhorsie:o)))
Do kosic uz asi nepojdem , stichy mi bude vyberat kamarat urolog tak som sa dohodla s plastickym chirurgom ze mi to ma tu v ba vybrat ten kamos a potom lekar z kosic mava sluzobne cesty do ba tak sme robili aj dve konzultacky uz spolu tak potom mi to pekne skontroluje.o)))

lanvinka

bellinka,
a na kontroly budes chodit do KE? Inak blahozelam, ze to uz mas za sebou. Ja uz som desiaty den po opke, je mi uz celkom fajn, len v noci ma este pobolievaju, ked dlho lezim. Ja mam 350 ml a zdaju sa mi velke, este si na nich neviem celkom zvyknut. A ty mas az 450? :-)

bellinka

Dadus: zmestilo sa mi to tam hlavne kvoli tomu ze mam 1rok odkojene, cize som mala take ovisnutejsie prsia trosku nie zas vela, pod prsiami mam 75cm , cez prsia som mala 85cm mam vysku 174cm a vahu 52kg, som uplne chuducka a vies chcela som take vyzyvavejsie prsiska tak to este predychavam a uz sa neviem dockat kedy to budem mat zahojene...lebo je to dost otravne po tej operacii..ved asi viesd o com hovorim:o)))