Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

co myslite je to drahe?: Bez implantátov je cena op 1300 eur a implantaty su od 700 eur. Jedna sa o sukromnu kliniku.
..ma tu niekto miery Pod 68, cez 77?:(( Mam 48 kil. 163 cm, co myslite?
A ked idete z jednotiek na trojky netvoria sa strie???

lanvinka

dadus35: cez prsia mam teraz 90 cm, pod prsiami 73, mam 170 cm a 52 kg. Predtym som mala take vykojene jednotky, takze teraz je to fakt zvlastny pocit tolko tam toho mat, aj ked podla toho obvodu sa to tak vela nezda. Ale tesim sa z nich, len si vobec neviem predstavit, ako to bude vyzerat v obtiahnutom tricku. :-)

dadus35

lanvinka,

sprchovanie je najmenší problém, ja som to vydržala 2 týždne v letných horúčavách.ale je to super pocit keď sa prvý krát osprchuješ.zvykáš si už nato, že sú to tvoje prsia? Je to čudný pocit...ale pekný.
koľko máš teraz cez prsia, už si sa merala?

dadus35

bellinka,
bolesť určite prejde, prvé 3 dni sú majhoršie. Dali ti domov aj lieky, ja som mala na 3 dni na bolesť a spánok a k tomu antibiotiká.ale to dali určite aj tebe.

martinka,
ty si už bola na opke?s malými deťmi je to veru horšie,moja mala 2,5 roka keď som bola na opke a bez pomoci by som to určite nezvládla.prvý týždeň mal muž dovolenku a druhý týždeň si brala malú svokra /ale tej som nehovorila že mám augmentáciu,povedala som že mi brali hrčku na prsníku/.ten tretí týždeň mi pomáhala staršia dcéra aspoň so zdvíhaním a potom už sama, ale aj to som ju z postielky vyberala tak,že som jej dala stoličku aby vyšla sama.Úplne na ruky som ju dvihla až tak po mesiaci.

lanvinka

dadus35
no dufam, ze ked mi vyberu stehy, tak mi uz nepolepia cele prsia a budem sa moct konecne osprchovat, lebo sa uz citim fakt otrasne. To uz ani navlhcene vreckovky nepomahaju.

lanvinka

bellinka, musis vydrzat, aj ja som mala najvacsie bolesti v noci. Mne pomohlo, ked som sa aspon na 15 minut posadila alebo pochodila po byte a potom si znova lahla. Chvilu bolo dobre, ale tak po 1,5 az 2 hodinach ma zas zobudila ta bolest. Tak som zas vstala a tak dookola celu noc. Ale bude to zo dna na den lepsie. Neboj. Dnes na 11. den uz je to fakt neporovnatelne lepsie. Inak aj ja so to prve dni lutovala, ze co som to tomu moju ubohemu telu urobila, aj som si poplakala, ale uz je dobre. :-)

bellinka

Jaj baby v noci som sa zobudila na bolest jak svina a teraz znova mam bolesti jak svina, a tie jazvy stipu straaasne ...to je fakt nepriiiijemneeee, boze pri tejto bolesti to lutujem jak svet...ale nechcem vas strasit ved hadam to prejde :o((((

martinka54

tak potom bellinka pis ako to budes zvladat s malym, lebo moja mala bude mat mat skoro 19m. a velmi sa lubi nosit na rukach a u mna to je zle, ze byvam na 4posch. bez vytahu

dadus35

bellinka, dobre si urobila, keď už tak nech sú poriadne.Ja som sa bála ísť do väčších, ešte ani na tieto som si nezvykla úplne a to som polroka po opke.V noci mi normálne zavadzajú, predtým som tam nič nemala tak som si nič nemohla prilahnúť.Sú to fakt zvláštne pocity. Umývanie ani nespomínaj, ja som bola cez leto a celé leto som bola stiahnutá v tej podprde, bola som šťastná keď som ju odložila.Ja som štichy nemala, mne to robil dr.Dziugan v BA, ktorý používa na rany nejaký špeciálny gél, takže žiadne štichy a nejaké ,,dreny,, ako to tu čítam. Po opke som išla hneď domov,lepšie povedané ,,viezol ma manžel v polosne,,.

Lanvinka,
ja som po 14 dňoch už mala iba podprdu a také tenké pásiky cez tie rezy .