Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

bellinka no ak je to v tom zahrnute, lebo to neviem ale uz som sa ich po mejli pytala... Uvidim...

Baby a neroba sa vam strie??
Ja budem mat tiez problem po op:DNemam sice deticky ktore treba dvihat ale mam dve macky a tie mi lubia vojst do postele a macicka ta mi lezi furt na hrudi a kocur ten mi pravidelne prechadza po hrudniku ... mozno sice ked tam mu budu v ceste branit " kopce" tak mi prejde po bruchu len:DDD

A co inak s tym spanim? spite uz len na chrbte?

lanvinka

BarbieOne1.
mam 350 ml okruhly vysoky profil a este netusim aka velkost z toho bude, ale 3ky urcite :-) Uvidim, ked si pojdem kupit prvnu podprsenku.

Dadus35,
no presne na to sa tesim, na obycajne trojuholnikove plavky bez vypchavok, na tricka, pod ktore sa neda nosit podprsenka a vobec na obtiahnute tricka s takymi prednostami. :-) Ty si vyssia ako ja, tak mozno si si mohla dat aj trosku viac, ale ked to je tak tazko sa rozhodnut, ked netusis ako to bude potom vyzerat. Hlavne, ze su pevne a plne, nie? :-)

Bellinka,
ja som 11. den po opke a vstavam z postele uz uplne bez problemov, ale minimalne prvy tyzden bol fakt kruty. A malokedy bol niekto doma, aby mi pomohol vstat, takze som sa trapila sama. Co my zeny kvoli krase nevytrpime, no nie? :-) Musis to proste vydrzat.

tanda

niekde som citala, ze aj po tej fix. podprde je este potrebne nosi 6-9 mesiacov podprsenku a v ziadnom pripade nie pushupku.. je to pravda, aj vam to povedal doktor? inak ja sa najviac bojim narkozi a aby mi tam nahodou nezabudli nejaky tampon a tak..

dadus35

lanvinka,
to si skoro ako ja.ja mam cez prsia 91cm a predtým fakt slabe jednotky.mohla som si dať asi viac lebo som vysoka 178cm a 60kg,ale pod prsiami mam iba 75cm,určite by sa mi zmestilo viac ako 320ml,ale fakt oproti tomu čo to bolo je to super.A keď som si dala cez leto tričko tak to bolo niečo úžasné,predstav si obyčajná podprda,žiadne vypchávky a nevadilo mi ani že mi trčia bradavky, lebo tie silikony sú pekne vytvarované a predtým som bez vypchávok nechodila už ani doma čo som sa hanbila že tam nič nemám.veď uvidíš cez leto a plavky som si prvý krát v živote kúpila uplne obyčajné iba okolo krku zaviazať a tiež bez vypchávok a výstuže.Predtým kúpa plaviek horor.....

martinka,

tak ty až v marci, ale to prejde ako voda a keď máš dať kde malú hlavne prvé 2 týždne tak to potom už zvládaš.

bellinka,

ty to nepreháňaj s nákupmi a chodením, prvý týžden fakt oddychuj...so vstávaním budeš mať problém prvé 2 týždne určite, ešte aj dlhšie.aj ja som nevedela ani sedieť ani ležať, bolela ma už aj celá chrbtica,ale prvý týždeň som z bytu nevystrčila ani nos.Inak som zvedavá koľko budeš mať s tými 450ml cez prsia, kolko to urobí.

bellinka

Dadus:
ano dostala som lieky na bolesti , antibiotika a jednu tabletku na noc, ale vcera mi ten diazepan ani nezabral som najprv nevedela zaspat a potom v noci som sa zobudila ato bola straasna bolest...
viete co je najhorsie baby ze ja sa neviem stale sama posadit preto ja ked som stale sama doma tak si radsej ani nelaham lebo viem ze sa neposadim a to mi robi najvecsiu bolest ked si sadam aj ked mi niekto pomaha..
dnes som musela sa stretnut s mojim syncekom lebo som stale plakala lebo mi je tak smutno za nim ale som naozaj pochopila ze s nim nemozem byt lebo sa pyta na ruky a to fakt nemozem..tak si ho pekne moj otec znova odniesol a povedal ze mam byt v klude a hlavne sa mam setrit a nemam fnukat aby soom si neprivolala horucku ..
Boli sme ale s otcom dnes aj v obchodaku lebo ja ked sa hybem tak ma to vobec neboli a tak sme boli nakupovat nejaky nabytok a predsa aj sa potrebujem unavit aby som vecer bola unavena a aby som bezproblemov zaspala , lebo to je strasne sediet furt len doma na riti a nic nerobit ...

bellinka

Bodynka :
podla mna ta cena je super lebo v ba sa nezmestis v ba pod 3000eur so vsetkym , a ja som platila v kosiciach len za op 970EUR, za anesteziu 200eur a za implantaty eurosilicone 800eur a podprsenka 55eur, a podla mna je to super cena (spolu 2025eur), tu v ba by som asi takuto cenu nedosiahla nikde , podla vlastnej skusenosti...

martinka54

dadus
ja som uz pisala, ze idem 2.3. a ja budem mat malu tyzden u mami, tyzden u sesternice a potom mi bude musiet priatel pomahat

BarbieOne1

bodynka

podla mna je ta opka na sukromnej dost draha..
v normal. nem stoji opka zvacsa do 800 eur v BA a dovolit si mozes aj kvalitnejsie inmplantaty, ked sa chces zmestit do tej sumy.

Ak chces usetrit, tak zbehni do normal nem. na nejaku konzultaciu.. odkial si?