Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Ska:
ja som musela mat krv a moc od mojej obvodnej lek.pondelok mi brala krv a moc a vo stvrtok som mala vysledky (30eur), sono mi povedali normalne v nemocnici po odporucani gynekologom ze maju volne az za !!! 3mesiace!!!takze priatel volal kamosovi lekarovi a ten mi to vybavil hned na druhy den 5minutova zalezitost (Oeur) a interne ma objednali za dva dni a platila som 30eur,,,,toto vsetko v ba ked nemate znamosti tak ste proste chudacikovia...
ale baby sono odporucam , lebo to je vlastne dobre na to ci tam nahodou nemate nejaku hrcku alebo nejaky utvar co tam nema byt....nepodcenujte to!!!!

dadus35

ska38,
predoperačné vyšetrenie máš vyšetrenie u interného lekára-zoberie ti krv a moč, pošle na EKG,odmeria tlak, máš to za deň hotové.mne jedna internistka robila problém, že keď idem na plastiku tak si to vyšetrenie musím zaplatiť a stojí to okolo 100eur.Tak som išla inej a tá mi to urobila zadarmo.
Na sono prsníkov som nebola, ale ževraj niektorí plastickí chirurgovie si ho žiadajú.

dadus35

lavinka,

keby som čitala toto forum pred operáciou určite si dám viac, mne to teraz pripadá na plné dvojky, mam 75C podprdu.ja som to nechala uplne na doktora, ked mi ukazal tie silikony ešte sa mi zdali aj velke, ale inak je to ked si nato zvykneš.ale je pravda že sú pekne tvarované a hlavne plné, nie iba ,,šupy,,...

ska38

Ahojte kocky,
prosim vas, co vsetko zahrna predoperacne vysetrenie?aj sono prsnikov?staci 1 tyzden na vysledky?Dakujem.