Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

uaa baby uz tam ma foto. Neviem preco ale hnusim sa sama sebe tam.... Vyzeram tam ako tucna a bez prs... Pritom mam 48kil a chudy hrudnik.. No co... fotka:(

84nika

ska38
hej , radsej si uz zacni vybyvovat predoperacné, ja som tiez isla ca 10 dní pred opreáciou, obvodná mi povedala ze to musí vsetko interná, kedze si to hradím sama. Sono prníkov som nemusela a ani na rentgen plúc ma neposielali vobec. Interná mi zobrala krv /na vsetko/ po 3-4 dnoch som mala výsledky a potom spravili na moc a EKG a napísala správu. Zaplatila som skoro 80€, co bolo síce vela, takze si dopredu zisti kt., interná robí za kolko EKG a napíse tú správu, moja za to vypýtala az 40€. Za krv platís skoro vsade rovnako ca 34€.

ska38

Dadus35,
Bellinka ti poslala mail na Livu,ty jej posles fotky,len prsia.A napises jej pod akym nickom vystupujes tu na fore.Potom ti spatne posle heslo do galerky.

bellinka

ska :tak ja si nelahnem ani za svet lebo za prve sa nedokazem sama posadit a chcem sa unavit aby som vecer bola unavena a zaspala som ..preto som bola uz dnes aj vonku a naozaj ked sa hybem tak ma nic neboli a nie som taka strpnuta , ked lezim tak potom umieram od bolesti jaka som stvrdnuta

bellinka

ska:
a tebe cerven nepovedal ake vys potrebuje pred operaciou??? radsej to uz ale vybavuj lebo moze sa stat ze budes mat niekde problem a anesteziologicka potom neeurobi operaciu bez tych vys niektorych

ska38

Bellinka,
dakujem.
Ako sa citis?Takze bolest sa snazis rozchodit?Uz to tu niekto spominal, ze lepsie chodit ako lezat, ze potom bolo strpnute cele telo.

Wendy1,
ako sa mas?

bellinka

Ska :ja som napriklad nemusela mat rontgen pluc iba to sono...a naapriklad interna lek. mi povedala ze mi nemoze urobit interne vys bez vysledkov z krvi a mocu