Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Zuziiacik:
ja ti viem poradit len v tom ze od ukoncenia kojenia musis pockat cca 6-12mesiacov, zalezi podla toho kedy ti prestane ist mlieko ked stlacis prsnik a ked ti urobia sono prsnikov uvidia ci uz mas stiahnutu zlazu mliecnu , sama som mala takuto situaciu a ja som mala 6mesiacov po ukonceni kojenia a mlieko mi fakt neslo, hned jak som prestala kojit tak sa mi stiahlo aj mlieko aj zlaza...
odporucam ti ist k doktorovi na konzulttaciu ,ten ti vsetko ale naozaj vsetko vysvetli ak nebudes mat ten pocit chod aj k dalsim lekarom 2-3, naozaj dozvies sa tam vsetko a poradia ti co by bolo najlepsie pre teba , aky implan., aky profil, aku znacku, ...proste vsetko sa tam dozvies , za konzulatcku sa plati u kazdeho lekara inak niekto pyta 7eur, niekto 10eur , to je individualne, ked ides druhykrat ked sa chces niaco spytat tak uz by si nemala platit ako napriklad ja ..

84nika

Baby pls ktoré máte anatomy pod zlazou a rez v podprsnej ryhe poradte mi. Kedy mozem zacat nosit normálnu podprdu a akú? Som teraz 7. týzden po OP, a mala som íst kontrolu min. týzden lenze lekár je chory a nebude este dalsie dva tyzdne. Chcem uz ale zacat konecne nosit len aspon keby mi to uz niekto "schválil". :))

zuziacik26

Ahojte, som tu nova..je toho vela popisane tak nejdem citat vsetko. Pre operaciu som sa rozhodla definitivne minuly tyzden. Mam jedno dieta pred 3mesiacmi som prestala kojit a prsia su katastrofalne. Uz pred tym som nemala ziadne. Kym som kojila mala som aspon take mensie Acka, ale teraz je to priam muzska hrud s vyzuzlanymi bradavkami :-((. Som z BB a po kratkom prieskume sa mi pozdava Novamed a Mudr. Cerven. Boli ste u neho niektora?..Jaaj..mam vela otazok, tak ak si niekto najdete cas, budem vdacna za kazdu reakciu. V prvom rade. Ako to prebieha?..ten prvy kontakt?..Mam si zatelefonovat a poziadat o termin na konzultaciu? Plati sa uz hned aj za tu konzult?..Pre mamicky co uz maju odkojene. Ako dlho po skonceni kojenia je mozna operacia a este ze ja uz 3mesiace nekojim, ale ked si stlacim dvorce, stale mi este vystrekne mlieko. Ja som mala strasne vela mliecka, akoze ono sa mi uz netvori prska su uplne ako vechte(teda ta kozka co ostala) :-)).Vam sa kedy definitivne stratilo mlieko?..Dalej k otazkam. Ako dlho ste v priemere cakali na termin? Aj co to stalo..ja mam vyhradene na to tych cca2000eur. Tiez nemam jasno v tom, co znamena to slovo "profil" pri implantatoch. Co tvarovo definuje vysoky a nizky..A tiez kedy su vhodne okruhle a kedy anatomicke implantaty :-)..Ja mam 168cm a 50kg a prska nechcem nejake velike..take pekne dvojky mi stacia uplne..len nech posobia co najprirodzenejsie..Inac manzel tym nieje extra nadseny, ze som sa rozhodla ist pod noz, ale ked vidi ako sa trapim, tak ma "podporil". Este by ma zaujimala aj taka vec,ze ci sa na plast. op nevztahuje klasicka PN a musi si clovek vybrat dovolenku..Ale nechapem, ze ked som po operacii, tak proste nemozem ist do roboty,a som "prace neschopna" doslova ci uz je nutna operacia zdravotne alebo platena mnou..to je cudne. Nemam extra vela volna a to co mam chcem venovat dcerke. Neviete ci sa to da nejak zariadit a byt PN?...Akoze myslim tvarit sa na anginu u obvodnej alebo tak nejak ;-)...
No zachadzam do nepodstatnych veci....Budem vam vdacna za akekolvek referencie. Dakujem

zuziacik26

Ahojte, som tu nova..je toho vela popisane tak nejdem citat vsetko. Pre operaciu som sa rozhodla definitivne minuly tyzden. Mam jedno dieta pred 3mesiacmi som prestala kojit a prsia su katastrofalne. Uz pred tym som nemala ziadne. Kym som kojila mala som aspon take mensie Acka, ale teraz je to priam muzska hrud s vyzuzlanymi bradavkami :-((. Som z BB a po kratkom prieskume sa mi pozdava Novamed a Mudr. Cerven. Boli ste u neho niektora?..Jaaj..mam vela otazok, tak ak si niekto najdete cas, budem vdacna za kazdu reakciu. V prvom rade. Ako to prebieha?..ten prvy kontakt?..Mam si zatelefonovat a poziadat o termin na konzultaciu? Plati sa uz hned aj za tu konzult?..Pre mamicky co uz maju odkojene. Ako dlho po skonceni kojenia je mozna operacia a este ze ja uz 3mesiace nekojim, ale ked si stlacim dvorce, stale mi este vystrekne mlieko. Ja som mala strasne vela mliecka, akoze ono sa mi uz netvori prska su uplne ako vechte(teda ta kozka co ostala) :-)).Vam sa kedy definitivne stratilo mlieko?..Dalej k otazkam. Ako dlho ste v priemere cakali na termin? Aj co to stalo..ja mam vyhradene na to tych cca2000eur. Tiez nemam jasno v tom, co znamena to slovo "profil" pri implantatoch. Co tvarovo definuje vysoky a nizky..A tiez kedy su vhodne okruhle a kedy anatomicke implantaty :-)..Ja mam 168cm a 50kg a prska nechcem nejake velike..take pekne dvojky mi stacia uplne..len nech posobia co najprirodzenejsie..Inac manzel tym nieje extra nadseny, ze som sa rozhodla ist pod noz, ale ked vidi ako sa trapim, tak ma "podporil". Este by ma zaujimala aj taka vec,ze ci sa na plast. op nevztahuje klasicka PN a musi si clovek vybrat dovolenku..Ale nechapem, ze ked som po operacii, tak proste nemozem ist do roboty,a som "prace neschopna" doslova ci uz je nutna operacia zdravotne alebo platena mnou..to je cudne. Nemam extra vela volna a to co mam chcem venovat dcerke. Neviete ci sa to da nejak zariadit a byt PN?...Akoze myslim tvarit sa na anginu u obvodnej alebo tak nejak ;-)...
No zachadzam do nepodstatnych veci....Budem vam vdacna za akekolvek referencie. Dakujem

bellinka

no to vstavanie je rano najhorsie zo vsetkeho asi zacnem spavat po sediacky , lebo rano ked sa posadim a tie prska padnu na tie jazvy neuveritelne to boli , stipe pali to by ste maali pocut jak hremzim a nadavam ... no a stym pouzivanim tych brusnych svalov haha to sa povie ja ako keby som to ani nevedela , keby som vedela nacvicila by som si to pred op...fakt mam pocit ze to neviem bez pohnutia prsnych svalov ale pravda je aj to ze mam 450ml a predsa je to vaha tak sa mi tazsie zdviha s tou vacsiou vahou

bellinka

WENDI:
si pre mna hrdinka nb.1..je mi to strasne luto a zaroven ti strasne gratulujem k tomu ako to vsetko zvladas, si neuveritelna....budes na seba hrda ked uz bbude leto a bude davno po vsetkom...prosim drz sa myslim na teba tak ako si ty myslela na mna ked som bola na operacnom stole,,,,a hadam to v nejakej moznej prilezitosti vratis aj tvojmu muzovi za to vsetko cim musi prejst :o)))))))))))))

wendy1

ska zlatko,mna sa moc nedrz!! ja som mala lave prsko aj pred mensie a aj dvorec o 1cm nizsie ako pravy. ale pri tej nijakej velkosti to nebolo az tak vidiet. ja stale trvam na tom,ze mal ist do laveho prska väcsi implos,ale tak uz s tym nic nenarobim.je to aj moja chyba,ze som na tom netrvala,aby mi dal väcsi implos. ty mas ale sumerne prsia a krasny tvar,tak ty sa nemas coho obavat!!! a garantovat ti to podla mna nikto nemoze.. lebo zalezi aj od tvojho tela,ako sa s tym vysporiada. ale tak musis mysliet pozitivne a vsetko bude ok!! :) moc ti to zelam! ;)

ska38

Wendy1,
teraz si ma potesila.Po tej katastrofe, co som si precitala,tak toto je super sprava, ze prsko je krajsie ako bolo.Uz som zacala premyslat,aj som to pisala, kde je garancia, ze budeme spokojne..Tolko penazi a bolesti a este na reopku?!Som rada, ze si spokojnejsia.