Ahojte, som tu nova..je toho vela popisane tak nejdem citat vsetko. Pre operaciu som sa rozhodla definitivne minuly tyzden. Mam jedno dieta pred 3mesiacmi som prestala kojit a prsia su katastrofalne. Uz pred tym som nemala ziadne. Kym som kojila mala som aspon take mensie Acka, ale teraz je to priam muzska hrud s vyzuzlanymi bradavkami :-((. Som z BB a po kratkom prieskume sa mi pozdava Novamed a Mudr. Cerven. Boli ste u neho niektora?..Jaaj..mam vela otazok, tak ak si niekto najdete cas, budem vdacna za kazdu reakciu. V prvom rade. Ako to prebieha?..ten prvy kontakt?..Mam si zatelefonovat a poziadat o termin na konzultaciu? Plati sa uz hned aj za tu konzult?..Pre mamicky co uz maju odkojene. Ako dlho po skonceni kojenia je mozna operacia a este ze ja uz 3mesiace nekojim, ale ked si stlacim dvorce, stale mi este vystrekne mlieko. Ja som mala strasne vela mliecka, akoze ono sa mi uz netvori prska su uplne ako vechte(teda ta kozka co ostala) :-)).Vam sa kedy definitivne stratilo mlieko?..Dalej k otazkam. Ako dlho ste v priemere cakali na termin? Aj co to stalo..ja mam vyhradene na to tych cca2000eur. Tiez nemam jasno v tom, co znamena to slovo "profil" pri implantatoch. Co tvarovo definuje vysoky a nizky..A tiez kedy su vhodne okruhle a kedy anatomicke implantaty :-)..Ja mam 168cm a 50kg a prska nechcem nejake velike..take pekne dvojky mi stacia uplne..len nech posobia co najprirodzenejsie..Inac manzel tym nieje extra nadseny, ze som sa rozhodla ist pod noz, ale ked vidi ako sa trapim, tak ma "podporil". Este by ma zaujimala aj taka vec,ze ci sa na plast. op nevztahuje klasicka PN a musi si clovek vybrat dovolenku..Ale nechapem, ze ked som po operacii, tak proste nemozem ist do roboty,a som "prace neschopna" doslova ci uz je nutna operacia zdravotne alebo platena mnou..to je cudne. Nemam extra vela volna a to co mam chcem venovat dcerke. Neviete ci sa to da nejak zariadit a byt PN?...Akoze myslim tvarit sa na anginu u obvodnej alebo tak nejak ;-)...
No zachadzam do nepodstatnych veci....Budem vam vdacna za akekolvek referencie. Dakujem