Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

bellinka ak nevies sama este vstat z postele,tak si aspon sadni na postel. ja som od zaciatku spavala tak,ze som si dala take veelke vankuse tak sikmo za seba a spala som akoby v polosede,potom sa aj lahsie vstava z postele. a pri vstavani som si spociatku chytila ruky za kolenom a tak som sa dvihala.. ako sa vstava po cisarskom reze.. neviem ako si rodila ty.. a hlavne treba vstavat cez brusne svaly.nenapinat prsne. :)

wendy1

ska dakujem moja zlata :)
no pisala som to hoooodne v skratke,keby si tu vydela tu katastrofu,co tu zazivame :( ale tak musime to zvladnut.. co nam uz ostava.
v lete si isto poviem,ze stalo to zato ;)

wendy1

ska moje predoperacne boli len o tom,ze mi vzali dve ampulky krvy a nic viac :/ a to som velmi rizikovy pacient..
kazdy doktor iny nazor,ine poziadavky... ine doporucenia :/

ozaj inak baby ja som hned po opke dostala menstruaciu,a veeelmi bolestivu no a teraz som dostala zasa :/ je to normalne?? v stredu tomu budu tri tyzdne po opke!!

a este jedna konecne trosku lepsia sprava :)
ziadna reopka sa nekona :D mali ste pravdu,ze je skoro posudzovat tvar prs na 9ty den. fakt sa kazdym dnom menia a su krajsie a krajsie :) sice to lave je mensie a mensie ostane a aj ta moja bradavka je nizsie ako ta prava,ale tak nieje to tak hrozne,aby som toto vsetko podstupila znova :P v podprde to vobec vidno nebude.tak kaslem nato :D a mozno sa to za pol roka tak spravi,ze budem hladat ten rozdiel :D ...kiezby :)

ska38

Wendy1,
boooze to si si prezila?!To je hrozne citat,nie este prezit!Moja zlata, vsetko sa na teba zosypalo....Prajem ti vela sil a skore uzdravenie.

wendy1

inak ja som zacala deti trochu dvihat od 15dna po opke,ale nie do narucia,to by ma asi zabilo,keby som si ich pritisla k prsiam.ale vybrat z postielky,prelozit ich niekam a tak... a vobec to neboli.

mna neskutocne stale boli chrbat. uz je to az neznesitelne. kedy to prejde?? alebo co si mam nato davat? nechcem brat lieky od bolesti. za posledne dva tyzdne som sa toho dost najedla a teraz aj tie atb.. chudak moj zaludok :P dnes som si na chrbat dala fastum gel,ale nepomohol.

ozaj kedy vam doktori dovolili spavat na boku? mne hovoril,ze po mesiaci budem moct. co myslite?

wendy1

baby pisali ste,ze sa budete sprchovat az po vybrati stichov? mne to dovolil doktor po 7 dnoch! a stichy vyberal az po 14! tak preco vam to skor nedovolia??

wendy1

ahojte baby. par dni som tu nebola ale mala som dovod. neskor vysvetlim.

Bellinka najprv chcem tebe pogratulovat k uspesnej opke a som stastna s tebou,ze to mas za sebou. tak si sa nevedela dockat ;) a vidis,uz je to minulost :D cely den som na teba myslela!!! :) a drzala ti palceky :)

no baby u nas katastrofa :/
ako som vam priebezne pisala,vsetky deti hned po mojej opke ochoreli.a nakoniec aj muz. no a v piatok to chytilo aj mna,ale tak,ze som myslela,ze vecer budem volat zachranku. :/ volala som aj s chirurgom,povedal,ze treba to prekryt atb,tak som sla na pohotovost. mala som horucky,zimnicu,kasel taky,akoby ma rezali v hrdle ziletkami, cela som sa triasla a hlavne ma neskutocne rozboleli prska. velmi som sa zlakla. :( tak som sla na tu pohotovost,ale v takom stave som si to musela odsoferovat sama,lebo muz musel byt pri detoch. poviem vam,horor :P este vcera to bolo zle,ale dnes sa mi takto navecer dost polepsilo. tak klop klop klop snad uz je to na odchode. neviem,ci sme nejaki zakliati ci co. vsetko sa na nas sype. aa zabudla som, v ten piatok ako mi bolo najhorsie,tak jak keby toho nebolo dost,tak mala mi /16mesacna/ mi zacala v noci grcat niekolko krat. tak som v tom hroznom stave este musela pomahat muzovi cistit postielku a umyvat a prezliekat malu... uuuff. poviem vam najtazsie tyzdne mojho zivota tusim :/

84nika

ska38
no jasné že to stíhaš, asi to závisí aj na tom či musia posielať krv do labáku niekde inde alebo majú vlastné.. no moje museli, tak preto som tolko čakala

sima3

ska38

jasne ze stihas, ja som si robila predoperacne v utorok, v stredu som si isla pre vysledky a v piatok som isla na opku :))