ahojte baby. par dni som tu nebola ale mala som dovod. neskor vysvetlim.
Bellinka najprv chcem tebe pogratulovat k uspesnej opke a som stastna s tebou,ze to mas za sebou. tak si sa nevedela dockat ;) a vidis,uz je to minulost :D cely den som na teba myslela!!! :) a drzala ti palceky :)
no baby u nas katastrofa :/
ako som vam priebezne pisala,vsetky deti hned po mojej opke ochoreli.a nakoniec aj muz. no a v piatok to chytilo aj mna,ale tak,ze som myslela,ze vecer budem volat zachranku. :/ volala som aj s chirurgom,povedal,ze treba to prekryt atb,tak som sla na pohotovost. mala som horucky,zimnicu,kasel taky,akoby ma rezali v hrdle ziletkami, cela som sa triasla a hlavne ma neskutocne rozboleli prska. velmi som sa zlakla. :( tak som sla na tu pohotovost,ale v takom stave som si to musela odsoferovat sama,lebo muz musel byt pri detoch. poviem vam,horor :P este vcera to bolo zle,ale dnes sa mi takto navecer dost polepsilo. tak klop klop klop snad uz je to na odchode. neviem,ci sme nejaki zakliati ci co. vsetko sa na nas sype. aa zabudla som, v ten piatok ako mi bolo najhorsie,tak jak keby toho nebolo dost,tak mala mi /16mesacna/ mi zacala v noci grcat niekolko krat. tak som v tom hroznom stave este musela pomahat muzovi cistit postielku a umyvat a prezliekat malu... uuuff. poviem vam najtazsie tyzdne mojho zivota tusim :/