bellinka, no super. tak hadam to dobre dopadne...
fakt vam dakujem baby za toto forum. je to uzasne, ze mozem zdielat vsetko s niekym, kto ma podobne problemy...
ja som z takeho mesta, ze tu je to total zapadakov a nepoznam nikoho kto by tu mal urobene prsia. a ked to niekomu spomenie, tak sa len za hlavu chytaju, ze na co. ved tvoj muz ta lubi. oni to proste nechapu, ja to nerobim kvoli nemu, ale kvoli sebe. nech uz mam konecne zivot, aky chcem, bez vypchavok a trosku sebavedomia...
maria, nakoniec som sa rozhodla pre toho dr. cervena. ale kedze ma plno, tak asi to necham az na rok. aj tak malinky ma este len rok a je dost na mna naviazany. takze v lete idem zajednavat opku. dovtedy sa tu s vami budem tesit a nazbieram tolko info, ze dr. cerven nebude chapat na kozultke, ked nanho vypotim ake chcem prska, gulate, cca 350ml, vysoky profil... xixi aspon mu usetrim cas... len este ma stvu tie predoperacne. skoda,ze oni ich tam nerobia. lebo robit sito tu u mojej obvodnej, tak to bude zas pohlad s vycitkami, ze akoze naco a tak...
a baby, ktora ste to tu spominali, ze ste boli hospitalizovane az dve noci??? u koho ste to boli?