Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ja som ani nevedela že som mala nejakú hadičku,vôbec ma hrdlo po opke nebolelo,možno mi pomohlo že mám vybraté krčné mandle:-).

Flow333

Jednotka
hadicku ma v krku kazda. Je to preto lebo za nas dycha pristroj. Mna hrdlo nebolelo. Asi zalezi ako ti to zavedu.

Kozicka
ja som nemala ani modrinku. To je individualne

torok1

Caute baby, chcem si dat zvacsit prsa, pytala som si od muza na Vianoce a on suhlasi :). Mozete mi niekto dat radu kde v BA su najlepsi a tiez cenovo priatelny?

Mam cudnu doktorku, musim si predoperacne robit cez nu? alebo to robia niekde na klinike aj samy???

DAKUjEM fakt velmi lebo to googlujem uz dva tyzdne

kozicka

nedalo mi to a nakukla som pod podprsku, aj vy ste mali take kvalitne podliatiny tam co boli dreny? Inak aj mne sa zdaju nejake male, vystupia urcite?

kozicka

jednotka

hadicku davaju vsetkym, je to tusim koli dychaniu a prevencii atd.. Mna bolel krk asi 4 dni potom este, ale krv som nevykasliavala, mozno ti tam nieco poranili. Ved zavolaj lekarovi a opytaj sa ho, na tom nic nieje a od toho tu je pre teba.

Umyvanie, s tym sa aj ja mordujem, ale uz sa to krati, coskoro pojdu stehy von... DOvtedy to treba pretrpiet. Ja aj napriek tomu ze si pazusky asi 3 x denne umyvam si uz smrdim, asi aj z tej podprseky jak ju clovek ma stale na sebe.

jednotka1

maria
celkom fajn,bola som včera na kontrole,ale lavy mam stale riadne opuchnuty aj ma dost boli.ze si mam davat studené obklady.na stehy idem az 13 boze ako mi chýba sprcha.

a este sa chcem spytat pri op ked vas uspali,tak aj vám dali do krku tu hadičku?lebo mne hej a od vtedy pri odkaslani stale vypluvam krv.dr.vravel,ze to s toho ale je to normalne?

avm

korki
ja som si dala urobit tento rok v maji predoperacne v BB a vysli ma 50eur, objednala ma sestricka Zuzka u MUDr. Cervena.