Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Korki
prave vacsina zien si dava gulate implantaty. cenovo su lacnejsie a mne osobne sa aj viac pacia, ale to ti priamo doktor navrhne ake sa ti budu hodit. a niekedy je to tak ze su na nerozoznanie..anatomicke mozu byt tiez krasne.
dalej mas profily - extra vysoky, vysoky, stredny a nizky profil. t.j. ako bude dany implantat umiestneny - v akej vyske..najcastejsie su vysoky a stredny

a to komplet 2200 eur - znamena operacia + implantaty + podprsenka + 50eur doplatok za operaciu v Pk(tyka sa pacientiek dr cervena)
no a co sa tych vysetreni tyka tak kazda plati inak..mna predoperacne vysli cca 50eur - 30eur u obvodnej za krv + 20 za internistu..ale uz ako baby pisali, je to rozne.

lenkea

korki, 20€ konzultacia, 790€ implantaty a pooperacna podprsenka, 1390 platba za vsetko ostatne(operacia, anesteza, lozko, proste vsetko, co sa deje pri operacii), cize spolu 2200€ , predoperacne sa nerataju, to je zvlast, kazdy si to vybavuje sam..
takto platim ja, samozrejme zalezi od znacky implantatov a kope inych veci, ako to vyrata dr napriklad tebe, mne to vyslo takto

korki

lenkea, prosim ta, co je to komplet cena 2200??? ja som myslela,ze tam su zahrnute aj tie predoperacne??? tak za co je to vlastne komplet??? dik

lenkea

jezis, no tak som sa teda nacakala.na konzultaciu som cakala dva mesiace a od konzultacie styri, cize polroka cakam.

lenkea

komplet ma to vyjde 2200€, predoperacne som isla cez obvodnu, zachovala sa super, co sa dalo vysetrenia mi spravila na poistovnu ako preventivku, interneho mi poradila takeho na okraji mesta, kam sa dlho necaka, lebo babkam sa tam nechce chodit, aj ten bol fajn. asi musis len natrafit. ja som na doktorku hodila "psie oci",ze nech to nestoji vela a vidis, u nej som neplatila nic, len na tom internom 11€.

adelaide

lenkea a kde si si dala robit predoperacne? ja som z BA a idem tiez do PK..to znie skvele ta cena..daj prosim ta tip..kontakt

lenkea

idem 11.12. dr. Cervenovi do PK, snad uz mam vsetko vybavene, uz len kupit nove papucky :-)
inak viete, kolko ma vysli predoperacne? spolu presne 11€ :-)

adelaide

caaaute
no som radaze po tych prispevkoch co baby opisujete ako sa umrtvene citite napisala malachi a barbora tie ich motivacne :o)
uf..nejak mi sibe..asi tym ze uz polroka cakam..tak strach s radostou sa strieda v plnom prude.
ja 8 tyzdnov este a mam pocit ze to leti uz teraz..ako keby som isla o tyzden...lenkea ze 8 dni !! super..
korki uz ani neviem ci som odpisala...ja s tymi 3 detmi pojdem na tyzden-10 dni k nasim...a potom domov..akym sposobom dostanem na tretie poschodie moju (v tom case bude) 22 mesacnu dceru zatial tiez neviem..

a tiez chcem samozrejme ako vsetky aby som sa citila "ako keby boli moje"..strasne...barbora nemozes pisat tieto superlativa castejsie? alebo mail na teba mi prosim ta nedas? ty si super terapia! :o)
no a malachi..ze po 7 dnoch 250km..to je vrchol...no moja kamoska co ma 250ml 4ty den od operacie tancovala na svadbe bez retro podprsenky..to myslim vazne.
tiez od cervena..a bola som s nou na jej rocnej kontrole a chvalil ju ako sa o ne "pekne a prikladne" starala!!!
hehehehe