Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

flow, pekne sa ti usádzajú, už tam nevidno ani opuch ako predtým si mala jedno prsko väčšie.
tinda aj ty ich máš super

laloa556

lenkea a za chvíľočku to budeš mať aj za sebou, ani sa nenazdáš ;) normálne ti aj ja závidím, to očakávanie.. tú radosť (ktorá sa bude potom každým dňom ešte len stupňovať :))) držím ti palčeky už teraz ;)

laloa556

clang ahoooj moja, ešte necvičím, bojím sa :) povedala som si, že december vydržím a potom začnem pomaly :)

barborka ďakujem ti moc, už som začala mať chrobáka v hlave.. ináč ja nemám problém, že by som prská necítila ako svoje.. odkedy som sa prebrala po OP, tak ich cítim ako svoje, len sú väčšie.. ani taký tlak som necítila, len akoby som mala svalovicu :) no som zvedavá, kedy to "umrtvenie" prejde :) ale veľmi ti ďakujem, zase si ma ukľudnila :) si zlatá!!