Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

torok neviem možno to všade robia lekári inak,ale ja som si zavolala rovno internistke,kde som povedala čo by som potrebovala a na akú operáciu idem.dali mi 2 termíny-jeden na krv,kde mi dali papierik na rtg pľúc a ekg a druhý na zhodnotenie výsledkov.bola som milo prekvapená jej jednaním.všetko mi pekne urobila,čakala som že dobre zacvakám a ona mi s úsmevom odovzdala výsledky a zeželala všetko dobré.ja som tam ešte čakala ako taká ťapa,že už nič?a ona nie,to je všetko.dokonca som našla v paieroch že ona sama si vyžiadala od zastupujúceho lekára doporučenie.možno aj preto mi to takto vyšlo,lebo moja obvodná odišla do iného mesta a zatiaľ ju len zastupujú.kartu mám u seba.

maria1113

ahoj zuzka, mňa to teda vôbec netrápi, čo si bude myslieť moja obvodná, možno budem prekvapená jej prístupom. Moja gynekologička povedala, že sa teší vo februári, že pridem vynovená sa jej ukázať. Len zo zvedavosti ma zaujíma, že či sa predoperačné na klinike robia v ten deň, alebo koľko dní pred opkou.

zuzkas

baby prečo sa tak bojíte dať si urobiť predoperačné cez svojho lekára?alebo priamo cez internistu?ja som mala priamo cez internistku a neplatila som nič.a v karte aj tak budete mať potom založené,že ste boli na zväčšení,takže obvodná sa to dozvie.kašlite nato čo si bude myslieť,alebo hovoriť-jeným uchom dnu,druhým von!

torok1

Lia 86 a spravia tam aj predoperacne vysetrenie ci mam ist k obvodnej? Napises mi ak ti nevadi co ta to vyslo? Dakujem

torok1

Lia 86 a spravia tam aj predoperacne vysetrenie ci mam ist k obvodnej? Napises mi ak ti nevadi co ta to vyslo? Dakujem

torok1

zuzkas

aqamarine,tak určite keď má niekto väčší základ a dá si tie isté ml,ako tá čo má základ menší,tak bude tam mať toho viac.napr.moja kamoška má 350ml tak ako aj ja a ona má prsiská obrovské proti mne.ona mala pred tým 2ky a ja žiadne.