Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

super baby, diky za objasnenie. aspon budem na tej konzultacke mudrejsia... vdaka vam....
lenkea a tam v tej komplet operacii je zahrnuty aj pobyt, a kolko si tam vlastne hospitalizovana? niektore baby tu pisali dokonca o dvoch nociach? to kde, u koho???

Flow333

Mne lekar radil ohladom profilu, ze vyssi profil viac vyplni podprsenku. Nemusis mat ani push up a mas aj dekolt aj plnu podprsku. A potom pokial je utlejsi hrudnik a chces viac ml tak davaju vysoke profily.

lenkea

strasne som sa bala, ze necham za tie predoperacne majland, ale uf, nastastie nie.lebo co som sa informovala na sukromnom internom, tam chceli odo mna 60-80€..tak som im povedala, ze radsej skusim najprv cez obvodnu..
idem si dat gulate 300 vysoky, odporucil mi ich dr, nechala som to na neho, doverujem mu.