Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no ja už som aj skúšala ako sa bude spať v polosede, hlavne poriadne mäkkú výstuž pod chrbát a nejako to pôjde

jednotka1

maria
ja som sa najprv bála vystriet tak som chodila zhrbená,a tak ma rozbolel chrbát,že ani spat som nemohla,teraz si podložím zo 5 vankusov a je mi lepsie ked som tak v polosede aj sa mi lepsie vstáva ako ked sa mám postavit z rovnej postele.no pár x sa vnoci zobudím,že pozabudnem a chcem sa otočit,ale dá sa,ráno si vyžobrem od muža masáž a hned mi je lepsie.
neboj,uz ked som to zvládla ja taká citlivka strasná,tak potom uz kazdá.

maria1113

tak si pomáhaš ako sa dá. No dr. Pikula má ordináciu hneď vedľa dr. Červeňa, ale nevedela som , že robí aj vo Zvolene.

jednotka1

jaj,lebo aj tento moj robí aj v novamede - doobeda a poobede ma medicentrum tu vo zv.

musela som ist k malemu lebo zase niečo potreboval z tej najvyššej poličky,este ze mám tu hokejku :o))))

maria1113

jednotka, ja ešte len idem v januári do Novamedu, tak som ešte len čakatelka, ale už dlho po tom túžim, asi štyri roky som čítala fóra a predstavovala, že raz aj ja budem prispievať.

jednotka1

flow mas pravdu,ale ja som najprv zlakla,že čo to je.

maria ty si bola v BB? alebo len ides?asi si to uz pisala,ale nesledujem to tu dlho,tak neviem.