ahojte dievcata, tak sa hlasim z domu, no nebudem klamat, nie je prechadzka ruzovou zahradou, osobne som dufam ze to bude boliet o nieco menej:-) ale stale si horim ze to uz musi byt kazdy den lepsie. Vcera som isla tretia na radu, uz ma aj hlava rozbolela od hladu, vsetci boli velmi zlati na operacke, pokecali sme kym ma pripravovali, anesteziolog bol velmi milý, uz tam zo mna strach opadol. Zobudila dom sa presne po hodine, odviezli ma na izbu, asi tak hodinku-dve to bolo relativne fajn, skoro bez bolesti ale potom sa to zacalo: vsetko dokopy ako popisujete, tlak na hrudi, bolest tupa a obcas bodava, nemoznost sa postavit z postele bez pomoci, prvy krat prisla sestricka, aj na wecko a tak, stale ma chodila kontrolovat. A uz som bola prisene hladnaaa, nedali nam vsak nic len vodu po slamke. Ked sa vecer o siedmej menili sestricky uz som sa spytala na veceru, hanba-nehanba, no a sestricka, ze co ste taka zelena, mne uz sa hlava tocila, citila som hypoglykemiu, keby nedoniesli tu suchu zemlu s jogurtom uz tam urcite odkvacnem. Neviem ako ostatnym, mne ten ibalgin co davali od bolesti nezaberal, ked doniesla sestrcika o jedenastej dalsi ibalgin a dva lieky na spanie, co by uspali aj slona, som myslela ze mam vyhrane ale omyl. Nespala som skoro vobec, neviem ci uz ma bolel viac chrbat alebo prsia, ledva som sa dockala rana. A este som potom vyzvracala tu trochu ranajok co som zjedla. Klobuk dole pred tymi co si op opke veselo pobehovali hore dole. Ja dnes len tak polihujem, prejdem par krokov, prsia sa mi zdaju horuce a bolave zo vsetkych stran, aj ked na ten tlak som si uz trochu zvykla.
Zajtra to uz musi byt lepsie a drzim palce Katke.
Adelaide asi sme sa nestretli, ja som odtial odchadzala medzi prvymi, muz ma cakal vonku v aute, na chodbe som nikoho ako ty nevidela.
Inak, ked ma viezli tam, malemu sme nehovorili kam idem a ked som sa s nim lucila, zdrazu sa ma opytal ci sa mi nic nestane, no nebolo mi vsetko jedno a zavahala som, ci nahodou nebude lepsie zdupkat:-) tak ale mam po a drzim palce vsetym cakatelka, prepacte ze tento trochu pesimisticky prispevok, idem si lazkat pred telku