Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Luxury, LUbs,Zuzi 16,Adnav, Barborka, Nelina, a vsetky...
daaakujem hrozne moc, je to dobry pcit vediet ze na vas niekto mysli...
Napisem v stredu podvecer, ked pridem domov (ak dozijem ;) ) a jasne ze Vam napisem moje pocity...mne to tiez velmi pomohlo.

Nelina27

som rada, ze to uz mas za sebou...dakujem za konkretny opis, ako to prebiehalo...JAAAAAAAAJ ....neviem, co na to povedat...tak si ten ibalgin rovno vyberiem a namiesto neho si vezmem lentlinky...z tych budem mat aspon cukor ;)
No co....ked to takto citam, mam pocit, ze to neprezijem...ja som mala zavrate uz z toho mojho buchnuteho laktu ...no tak mam vazne obavy ako prezit nieco taketo....
Idem, dufam, ze bude vsetko v poriadku, hlavne aby som prezila...
Dakujem vam vsetkym,
pa, pa v stredu!

Silvia313

barbora10

ahoooj, ja som Ti tu písala asi pred 3 dňami... chcem sa opýtať na Tvoje miery pred opkou a po opke a aké číslo teraz vlastne nosíš... lebo ja sa furt neviem rozhodnúť pre veľkosť implantátov... ďakujeeeem! :)

Elissa

Nelina,

gratulujem k prskam. Tak uz i ty patris k tym, co maju po tom, a ako tu uz dievcata napisali, bude to urcite kazdym dnom lepsie:-)

Som rada, ze si sem pridala tento prispevok, svoje pocity tesne po OP, myslim, ze kazdej cakatelke to pomoze. Mna to vobec neodradilo, skor naopak, dodalo mi to odvahu ist do toho:-)

AdnavCosti

Nelina
Je mi luto toho tvojho prveho dna/noci. Ale podstatne je, ze si spat a ako pises ty sama - den po dni to bude uz len lepsie a lepsie. BLAHOZELAM!
Mne na bolest dal Flector 50mg - je v praskovej podobe do vody - asi aj rychlejsie zabera. Skus poslat zajtra niekoho, da sa bez rec. kupit. A mal by ulavit aj chrbatu.

cayman

Nelina 27
Gratulujem Ti k novym prskam a tesim sa, ze to najhorsie mas uz za sebou. Uvidis kazdym novym dnom to bude len lepsie a lepsie :)))

Nelina27

ahojte dievcata, tak sa hlasim z domu, no nebudem klamat, nie je prechadzka ruzovou zahradou, osobne som dufam ze to bude boliet o nieco menej:-) ale stale si horim ze to uz musi byt kazdy den lepsie. Vcera som isla tretia na radu, uz ma aj hlava rozbolela od hladu, vsetci boli velmi zlati na operacke, pokecali sme kym ma pripravovali, anesteziolog bol velmi milý, uz tam zo mna strach opadol. Zobudila dom sa presne po hodine, odviezli ma na izbu, asi tak hodinku-dve to bolo relativne fajn, skoro bez bolesti ale potom sa to zacalo: vsetko dokopy ako popisujete, tlak na hrudi, bolest tupa a obcas bodava, nemoznost sa postavit z postele bez pomoci, prvy krat prisla sestricka, aj na wecko a tak, stale ma chodila kontrolovat. A uz som bola prisene hladnaaa, nedali nam vsak nic len vodu po slamke. Ked sa vecer o siedmej menili sestricky uz som sa spytala na veceru, hanba-nehanba, no a sestricka, ze co ste taka zelena, mne uz sa hlava tocila, citila som hypoglykemiu, keby nedoniesli tu suchu zemlu s jogurtom uz tam urcite odkvacnem. Neviem ako ostatnym, mne ten ibalgin co davali od bolesti nezaberal, ked doniesla sestrcika o jedenastej dalsi ibalgin a dva lieky na spanie, co by uspali aj slona, som myslela ze mam vyhrane ale omyl. Nespala som skoro vobec, neviem ci uz ma bolel viac chrbat alebo prsia, ledva som sa dockala rana. A este som potom vyzvracala tu trochu ranajok co som zjedla. Klobuk dole pred tymi co si op opke veselo pobehovali hore dole. Ja dnes len tak polihujem, prejdem par krokov, prsia sa mi zdaju horuce a bolave zo vsetkych stran, aj ked na ten tlak som si uz trochu zvykla.
Zajtra to uz musi byt lepsie a drzim palce Katke.
Adelaide asi sme sa nestretli, ja som odtial odchadzala medzi prvymi, muz ma cakal vonku v aute, na chodbe som nikoho ako ty nevidela.
Inak, ked ma viezli tam, malemu sme nehovorili kam idem a ked som sa s nim lucila, zdrazu sa ma opytal ci sa mi nic nestane, no nebolo mi vsetko jedno a zavahala som, ci nahodou nebude lepsie zdupkat:-) tak ale mam po a drzim palce vsetym cakatelka, prepacte ze tento trochu pesimisticky prispevok, idem si lazkat pred telku

zuzi16

katka33

Strááášne na Teba zajtra budem myslieť a vžívam sa do tvojej kože..

ja idem k Trškovi 18.4 a presne viem, že čo budem prežívať ja potom. Tak mooooc držííím palce a nebooooooj, bude to uuuplne v pohodičke :o) :o) :o)

a potom čím skor porozprávaš pocity a dojmy a vobec všetko, ako to celé prebiehalo, tak ti prajem krááásny spánok zajtra a ešte krajšie prebudenie do toho nového života :o)

DRŽ SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barbora10

zuzula

cerven v prievidzi neoperuje.to trska:)

inak dievcata,podla mna ta nela si neda urobit velke prsia,ale uplne nenapadne a prirodzene.mna teda prekvapila,ale nesklamala,lebo aj tu ma vela z vas krasne postavy a aj tak si prsia dali spravit.nie je to o tom a podla mna si to nedava robit pre natlak okolia,ale urcite o tom uvazuje uz dlhsie a hlavne pre to,ze to chce ona.myslim,ze to je dost rozumne ziena a urcite sa neobjavi s patkami a vystrihom pod prsia:)ona si podla mna prsia nedava robit pre okolie,ale pre seba a aj napriek tomu,ze je stokrat krajsia ako mnohe playmate,tak ona nove prsia fotografom vystavovat nebude.a mozno hej,ved hovori sa,ze zdanie klame,ale aj tak jej fandim:)

a inak co mate nove,dlhsie som tu nebola a nestiham vsetko citat,ale myslim,ze dnes ma opku nelina???zajtra je na rade katka???