Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tessy
akoze si nenasla v galerke z chirmedu, vela kociek ma z chirmedu prsia v galerke, mozes zacat uplne od zadu, napr.livaa

tessy111

je to užasne ako sa zmenia prsia po niekolkych dnoch po opke.

Adnavcosti, mne sa tvoje pačia, ja som tiež za prirodzenosť.Som zvedava na svoje ako budu vyzerať.

AdnavCosti

Mam 330ml, a vsetko zavisi od postavy, proporcii, tuku... Ja som trvala na co najprirodzenejsom vzhlade k mojej postave a myslim, ze to dr. presne vystihol aj volbou a umiestnenim implantatov vzhladom na to, co som mala na hrudniku pred op a vzhladom na moju postavu /160cm, 52kg, obvod pod 71-72 cm/.
Nechajte si poradit a hlavne jasne hovorte aku mate predstavu, ci chcete mat prska vyssie do dekoltu, alebo skor prirodzene do stran...Podprsenkou potom docielite "zazraky", podstatne je, ako to vyzera BEZ podprdy.

AdnavCosti

Toto boli moje prve dojmy, kt. som tu pisala po opke - len pre porovnanie s Nelinou, ze kazda to fakt znasame inak:
rebrala som sa niekedy o jednej a konecne som pochopila, co znamena "tlakova bolest". Prve 2 hodiny som sa nemohla ani poriadne nadychnut, ale myslela som na teba - adelaide aj na teba maria, ako ste to vy bravurne zvladali :-). Okolo druhej som si prvykrat sadla, trochu sa mi tocila hlava, dala som si dva-tri glgy coly a lahla som si spat. O sestnastej som si vypytala tramal ale to uz sa veselo prechadzala po izbe, bola som sama na wc, dokonca som si vymenila vlozku a uz som sa pomaly zacinala nudit.Cola naozaj pomahala, okolo siestej som uz aj zjedla mensiu veceru. Cez noc som nemohla velmi spat, ani nie tak od bolesti, skor asi z toho kofeinu.

Takze dievcata nebojte sa, mozno to bude aj tak, ako som to prezila ja :-) A mozno aj nie xixixi

andy b

Ahojte! Som tu nová, a som odhodlaná ísť na opku. Teším sa, že sú tu také aktuálne príspevky, že tu píšete Vaše aktuálne príhody. Už som bola aj na konzultácii u jedného opératéra v BA a chcela by som absolvovať ešte jednu u dr Tršku. Ste tu niekto po opke Dr Tršku? Napíšete mi svoje skúsenosti? A Katka33 náhodou neide k nemu? Ďakujem!

tessy111

baby,pozrela som si nejake foto v galerke a musim povedať, že dr.Červen fakt odviedol peknu pracu.Na chirmed som nič nenašla.