Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka11

alore, vďaka :) tak podľa tých obrázkov pozerám, že všade som videla len ten vysoký profil, ony sú také guľatejšie, väčšie a zdajú sa mi aj prirodzenejšie, ako tie malé..to by boli potom prsia veľmi ploché, nie? ...nevyznám sa v tom ale vôbec :D

alore

katka stredny profil je sirsi implantat a menej ide do vysky cize z profilu ti idu prsia menej do predu ako pri vysokom ten je uzsi implantat a viacej ide do vysky cize su prsia viacej dopredu vystupene...pisem jak dement hadam si pochopila :)

Nela111

alore - vsak mne to tiez nikdy nikto nepovedal, ani ziaden (obvodny) lekar. Len pred par dnami/tyzdnami sa ma priatel zrazu pyta, ze co to mam za priehlbinku (jamku) medzi prsiami. A ja ze o com toci?! Lebo ja si teda nic take moc nevidim. No a tak som nieco googlila, a asi to je (bohuzial) tak.

Nela111

Flow333 - aj ja som inak cumela ako puk, ked minimalne polovica z nich sa vyjadrila, ze by si v buducnosti (mozno) dala urobit prsia... Ale tvoja mama vie, ze mas silikony? ci?