Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

ahoj vladka,Pozerala som v galerke tvoje foto, ja by som tiež išla do väčšich na tvojom mieste.Ja si nemôžem dať väčšie, lebo nemam žiaden tuk na prsiach iba kožu.

tessy111

Katke tiež držim palce.Mna to čaka presne o týžden.

Adnav,maš 320 a vôbec nevyzeraju velke.Teraz neviem či som nemala isť do väčšich

maria1113

adelaide, tak aj ty máš ešte po jazvou také tvrdé? Ja si ich tiež ničím nenatieram, ja ich mám pekné, pravú mi už ani skoro nevidno.

katka33

Cayman,

nemam....nikoho...az si to niekto chce zverejnit, alebo korki, napis mi v maily tvoje a ja ti napisem SMS z nemocnice ( my sme si uz mailovali)

Cayman a dakujem za te info, ja som rada ze tam ostavam aj tie dve noci, predsa len je to dost zavcasu na druhy den ist domov...a som rada ze davaju pekne do zil...joj a to som si chcela tie hadicky povytrhavat,ale asi budem rada, ze ich vobec mam ;) Dakujem, to ma upokojilo... trochu :)

katka33

Korki,
no ty si ake basnicke crievko....to by sme si mali zauzivat pre kazdu co pojde...no aspon nieco mi prinieslo usmev na tvar.
Dakujem!!

cayman

Katka 33,
drzim Ti palce, aby si to co najlepsie zvladla. Ver mi, ze si sa rozhodla spravne a o mesiac tu budes pisat ze by si isla kludne este raz :DDD
v Snope Ti ziadne ibalginy nedaju, ale kazdych 8 hodin antibiotika a po nich zase do zily proti bolesti. Tabletky davaju iba na spanie a tie boli fajnove, 8 hodinovy spanok zaruceny :)))
mas tu na niekoho cislo, komu zvestujes prve pocity? :)))

korki

katka33, este aj ja drzkam palce. ja na teba myslim stale!!! ved vies... len som az teraz prisla na net...
tak sa drz moja. a nech si rychlo zase tu medzi nami a uz s riadnymi kozickami, xixi... ake rymy...