Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Ja som 18. den po opke, uz vazne ani neviem, ze som bola. Prska su este dost tuhe, nedavam ich nasilu k sebe, nosim stale tu pooperacnu podprdu, ale vcera som si uz objednala jednu sportovu podprsenku od H.I.S - na extremnu zataz, cez den budem nosit tuto, tak od bud. tyzdna. Bradavky mam extremne citlive, ale to je vraj prirodzene. Chrasticky skoro uz nemam, natieram to vazelinou tak 1-2x denne, nech su makke. Spokojna som zatial veeeelmi. :-)

tessy111

vladka

Foto od M.Z som zatial nenašla, možno tu budem sama.Mne stačilo ak som videla naživo.Nerozumiem čo ťa tak vytočilo.Idem o tyžden skôr ako ty ,tak tu dam po opke foto.Prace niektorých dr. sa mi tu nepačia napr. Jež...Mne sa zda, že ich dava velmi vysoko a na chirmed som nič zle nepovedala.

milena59

andy b
ahoj ja som bola u Dr. Trsku a musim povedat ze som velmi spkojna. Ja som bola totalne plocha a teraz to vyzera skvele.
Nezabudni mat predstavu ci chces prirodzene alebo velke. Ja mam tak medzitym. Doktor ti poradi a nechaj si rozhodne poradit. Operacia aj pristup sestriciek a celeho personalu bola uzasna. Urcite to stoji za to. Je to take ako to tu kazda pise, sice to boli ale da sa to zvladnut. Ja uz teraz aj spavam na boku a to som len 7 tt po opke. Je to skvely pocit odporucam ak si urcite presvedcena! v galerke mam chybu ale robil ma Dr. Trska

zajacik_006

Adnav
dúfam,že všetko budeš mať o.k. a ja sa nebudem musieť vzdať tých svojích. No dobre som sa zasmiala a tebe Vandi prajem,aby si bola len spokojná a bez zdravotných komplikácií. Ale dúfam,že je u teba všetko fajn a hlavne spokojnosť.

zonda

silviklh,

ja mam pod prsiami 69 a tiez sa mi stredny profil zmestil. A ta Miriam je odo mna mohutnejsia, takze kludne moze mat ten stredny tiez.