Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

nela mala som a dost vyrazne prve co cerven hovori ani som nebola vyzlecena poriadne ze sak vy mate prepadnuty hrudnik. ja sokovana pozeram ze co ? ved mi to nikdy nikto nepovedal ani detska lekarka :D

AdnavCosti

Ahojte babule,
taaaaaaaaka sklamana som sa prave vratila z Auparku ako uz davno nie :-( Pochodila som vsetky obchody s podprdami a viete, co som kupila? Kavu do kavovaru!
Je mi jasne, ze 17 dni od opky este nie su finalne, ale aj tak...Zorientovala som sa najprv vo velkosti - tak som sa zhodla s jednou predavackou, ze asi 70D - ok, tak skuste kupit 70D, bez kostic ale vystuzenu...Bez sance. To este bude sranda... Zatial sa teda aj nadalej mozem uspokojit s pooperacnou :-(

Katka
Posielam vela pozitivnej energie a budem na teba mysliet.

Flow333

Nela111
vcera sme s mamkou pozerali tu miss a isli v plesovych robach a ja hovorim mamke aha ta ma spravene prsia:-))) a potom to priznala. MAMKA mi vravi, no isto ktora normalna zena si da urobit prsia :-))) a ked kazda potom otvirene povedala, ze v buducnosti planuje uz som Len videla jak prekrutila oci:-)))

alore

ja som mala dost prepadnuty ved mrkni mam foto pred v galerke ale zistila som to az na konzultacii :) predtym mi to ziaden lekar nepovedal