Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Ahojte som objednaná k dr. Červeňovi na konzultáciu na 13. mája len som zistila teda no silviklh mi povedala že som si mala hneď dohodnút aj termín opky, nenapadlo ma to myslela som, že až na konzultácii ale je pravda, že keby si až v máji dám ten termín tak si zasa potom počkám ďalšieho pol roka, alebo sa ma nepytala možno preto, že to už bude tak pred letom a majú plno a v lete neoperujú.. a vy všetky ste si u ňho zajednali termín už telefonicky, ked ste sa objednávali len na konzultáciu?.... A bola niektorá z vás na operácii aj v prievidzi ?... kde to tam operuje ?

Flow333

Luxury
to preto si bola fialova, lebo si to nechala dlho. Ja natriem a umyvam. Ale uz som bola aj fialova. Ale ked by si to umyla tak to stiahnes. Take 3 umytia

Kaili

Je to pravda že napr vysoký profil 350 ml ma menši priemer ako nizky profil 350 ml? Pretože vysoky ide dopredu a nizky je plochejši a preto širši?

Luxury

Baby, chcela som napisat k tomu ako sme sa tu bavili o tych nasich blond vlaskoch...ehm..tak ja som si kupila Palette sampon Srieborna blond /tusim/ - zlta krabicka, a co sa stalo? Vlasy, ktore som mala biele sa mi nafarbili na fialovo!!! normalne som mala fialovy melir, ale brutal fialovy!!! jeden den som tak bola v praci a potom som utekala a kupila si farbu Syoss Zlata blond, ktora mi to vdaka bohu prefarbila!!! aaaaa :D ale teraz mam aspon farbu aku som vzdy chcela...ax jaj, tie nase vlasy, zuby a prsa :D

Luxury

Katuska33, drzim zajtra palce, budem na teba mysliet!!! ozvi sa potom co najskor ako sa mas a co a ako....nestresuj a zhlboka dychaj, mysli na tie vsetky, co to maju za sebou a ake je to krasne :) Nela P. jak nas predbehla :) dievcisko jedno, reku, ked ona, tak preco preboha nie ja?? :D Drz sa!!!

katka11

www.implantinfo.com

tieto sa mi napríklad zdajú byť také akurát, prirodzené..mohli by ste mi o nich niečo popísať?:D napr. aká je to veľkosť, ten profil a tak :)

katka11

www.implantinfo.com

tieto sa mi napríklad zdajú byť také akurát, prirodzené..mohli by ste mi o nich niečo popísať?:D napr. aká je to veľkosť, ten profil a tak :)