Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

kobra

ale ty mas uz teraz prsia velmi pekne.to je normalne,ze su tvarovo este vselijake,tak isto to bolo aj u mna a zrejme u kazdej.tebe ked sa usadia,tak nikto a nikdy ani len nepovie,ze ta ma silikony.budes mat krasne plne,pevne a sexi prsiska!!!

barbora10

arii

tak teraz som sa naozaj z chuti pobavila,ty si ale vtipalek:)ze zahrat pred mamou,ze si po opici:)))ved ty nebudes po opici,ale po poriadnej gorile,ktorej si sa v sobotu dostala do ruk(teraz nemyslim nasho cervena),ale naozajstneho kin konga,ktory sa ani nahodou nepodoba na nedelnajsiu opicu,ktoru sme nejedna a nie raz zazili:)najlepsie urobis,ked mamke povies pravdu a i sebe si to tak ulahcis.urcite sa nespoliehaj na vyhovorku,ze si po opici,lebo mat take stavy z alkoholu,tak ver mi,ale to by si ani jeden chlap v zivote nevypil:)operacia je predsalen operacia a ak o tom mamke povies,urcite to pochopi a jej pomoc sa ti velmi zide.drzim palce!!!a ked uz teda chces to zvalit na sobotnajsiu opicu,tak dopln to este tym,ze ta v tom stave preslo auto,tym vysvetlis opuchnutu hrud:)

merynka

manula a arri poslala som foto livke tak mrknite nič moc fotene musim este z predu pekne vyfotit toto je z predklonu ,takze sa nelekajte a prave prso opuchnute.na živo su vačšie ako na foto, ked pozeram. inač nemam ziadne bolesti chrbta nič ani ten tlak uz nemam takovi akurat mna pali bradavka . všetko je v pohode takže arri žiadny strach zvladnes to:-)))

maria1113

ahoj mirísek, no vidíš, nakoniec sa ani nenájde nikto, kto by mal záujem o skorší termín, ja to nechápem. Baby, kde ste, keď máte šancu ísť skôr?

arri

kobra, katka
dakujem za rady. Ja byvam v nemecku a teraz budem u nasich aj so 4-rocnou dcerkou s ktorou mi radi pomozu. Mame to nechcem povedat, nebojim sa vycitok ale ona si to budem moc psychicky brat a nechcem jej ublizit. Povedala som to len bratovi a svagrinej, ti ma vyzdvihnu z nemocnice a budu ma podporovat.

Mirisek

Ahoj,
slečna s přezdívkou REPKA se mě neozvala :(
Takže nabízím někomu jinému.
Mám mít operaci u Mudr. Červeně dne 16.05.2011. Pokud někdo má zájem, vyměním termín za pozdější.

Děkuji
pište na mail miroslava-kovarova@seznam.cz

kobra17

katka
Tak to si napísala úplne moje pocity a myšlienky.Úplne si to vystihla.Ja ešte dodám,že ja som nemohla dvihnúť ani pohár a napiť sa.A to nehovorím o tom ako som chcela ísť na wc.No nepríjemné ako svet,ale môj muž mi dával nohavice aj dolu aj hore.Moje zlaté deti ma kŕmili,lebo pohnúť rukou bola smrť.A keď som chcela vstať z toho pololehu,tak keby som bola sama---nehrozíííí.Musela som sa uvoľniť ako mŕtvola a muž ma zo zadu vytlačil do sedu,aby som nenapla ani jeden sval.Vtedy som si povedala,že keby som toto len tušila čo ma čaká po op.,tak do toho v živote nejdem.Ale všetko prešlo a keď vidím tie ešte nie najlepšie prska,tak si hovorím,že to stálo za to a šla by som do toho.Veď my ženy vydržíme ako kone!!!Ale určite to treba povedať aspoň mame.Aj moja frflala,že načo,veď už máš 40r,vydatá si,tak načo ti budú...atd...Ale ja som po tom túžila 8 rokov,vždy z toho nejako vzišlo a teraz nemôžem uveriť,že to mám za sebou.A mama ma tiež nenechala v štychu,pomáhala,varila,prala,žehlila a keď nikto nebol doma,jednoducho pri mne sedela...,že čo keby náhodou niečo.Veď sme ich deti a mamy väčšinou trpia so svojími deťušami a urobia všetko pre to,aby nám utrpenie uľahčili.

ari
Takže asi neváhaj jednoducho to mame oznám.Veď si nemusíš pýtať dovolenie.Budeš mať aj ty lepší pocit,keď pôjdeš na sálu s tým vedomím,že to mama vie.
No,ale to je iba môj názor...