Vladka mna tiez tak naprazno napinalo:) super na tie nase prsne svaly ze?:)
Inak dychanie ok, ziaden slon nic, dychala som uplne normalne aj hrudnikom, aj som sa nadychla hlboko...citila som trocha sval, inak pohode co sa dychania tyka.
No a dnes mam svalovicu strasnu aj pod pazuchami aj chrbat citim v hornej casti, ale mama hovori ze na treti den byva svalovica najhorsia a potom uz pohoda. Tesim ako opadne ta boelst - ,,svalovka" a budu uz len prsicka. Uz som nakukala do podrdy a vyzera to pekne,mam to uz od hora vymodelovane, takze bude pekny dekoltik, ale plynulo, ziaden prechod...furt si ich omakavam, niekdy co citim ako umele ale niekedy citim normalne ze moje kozu a tak...myslim ze to bude super:) dala som aj mame nakuknut a ona ze ,,ved to mas ako ked si kojila":)
Katka, ano, ona mala byt operovana 7.3./operovali ju teraz v utorok po mne/ ale ju z operacky poslali prec, bo to nemala v poriadku...reku ved 7.3. si mala byt ty:)potom ti volali ze mas ponahlat a tak...inak velmi mila a dobre to znasala,skoda ze nebola s tebou, lepsie by si to tam znasala aj ty...:) Ta co bola predomnou operovana, bola zlata, bo jak ma doniesli na izbu a som sa prebrala, ona ze ci som Luxury:) tak som sa potesila:) Ona chudatko utekala v utorok uz domkov za detickami...