Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika24

No tvoje su krasne a ovela vacsie ako moje, ja neviem preco som ja tak dopadla,fakt som sa tesila ze budem mat konecne super prsia.Ale čo som sa dozvedela,tak vraj ma operovali obaja naraz.Inak su velmi zlati ,nemozem na nich povedat nic zle,no neviem preco sa to nepodarilo.Vraveli mi ze vraj sa mi ten impl. musel posunut az po operacii,co mi je cudne pretoze dva tyzdne vkuse ma obskakoval manzel a ja som nic nerobila iba lezala.

janika24

uz na tom pracujem aby som ti to poslala,ale nie je to bohviečo a na fotke to vyzera este horsie ako v skutocnosti čo som sa aj ja začudovala.

janika24

ok poslem, a ak mozes,tak mi posli aj ty,lebo by som si to chcela porovnat, ze ci je tam nieco podobne ked uz mame rovnake impl.radok@minet.sk

janika24

Vladka19

ja som si to vsimla hned, no prikladala som to k opuchu a este aj manzel ma ukludnoval ze je to opuch ale uplne som s tym zmierena nebola,kedze v spodnej casti prsnika som nemala taku vypln ako v lavom prsniku. Pri vyberani stehov som sa pytala,ale p. Kač. tak vyhybavo odpovedal ze som z toho mala taky divny pocit, no a minuly tyzden tam boli obaja pri kontrole a vraveli ze mi to urobia tak aby som bola spokojna,ale este koncom juna idem na kontrolu,ze ako to bude vyzerat a ak to bude take ako teraz tak v jeseni ma caka oprava.Asi normalne v narkoze mi to budu robit.No nie som nadsena ale čo uz narobim,asi nie som prva ani posledna,ktorej sa to stalo:(

janika24

Vladka 19

minuly tyzden som bola na kontrole,bolo to presne 6 tt od op. a doktor vravel ze uz mozem nosit klasicku podprdu.Dnes je to presne 7 tt od op. Ale bohuzial budem musiet ist este raz pod nôž,pretoze mi musia opravit pravy prsnik lebo je vysoko impl. Bohužial ja som to citila hned po operacii ale myslela som si ze je to opuch, no po dvoch tyzdnoch od op ma napadlo ci to nemoze byt zle ulozeny impl. a aj sa mi to potvrdilo na kontrole minuly tyzden.
Ty si so svoji prsiami spokojna,viem ze más take ako ja 390 stredny profil okruhle a bola si aj tam kde ja na op.

Luxury

Vladka mna tiez tak naprazno napinalo:) super na tie nase prsne svaly ze?:)
Inak dychanie ok, ziaden slon nic, dychala som uplne normalne aj hrudnikom, aj som sa nadychla hlboko...citila som trocha sval, inak pohode co sa dychania tyka.
No a dnes mam svalovicu strasnu aj pod pazuchami aj chrbat citim v hornej casti, ale mama hovori ze na treti den byva svalovica najhorsia a potom uz pohoda. Tesim ako opadne ta boelst - ,,svalovka" a budu uz len prsicka. Uz som nakukala do podrdy a vyzera to pekne,mam to uz od hora vymodelovane, takze bude pekny dekoltik, ale plynulo, ziaden prechod...furt si ich omakavam, niekdy co citim ako umele ale niekedy citim normalne ze moje kozu a tak...myslim ze to bude super:) dala som aj mame nakuknut a ona ze ,,ved to mas ako ked si kojila":)
Katka, ano, ona mala byt operovana 7.3./operovali ju teraz v utorok po mne/ ale ju z operacky poslali prec, bo to nemala v poriadku...reku ved 7.3. si mala byt ty:)potom ti volali ze mas ponahlat a tak...inak velmi mila a dobre to znasala,skoda ze nebola s tebou, lepsie by si to tam znasala aj ty...:) Ta co bola predomnou operovana, bola zlata, bo jak ma doniesli na izbu a som sa prebrala, ona ze ci som Luxury:) tak som sa potesila:) Ona chudatko utekala v utorok uz domkov za detickami...

leus

tessy
no mna skoro vystrelo z tej tvojej poznamky co si tu hodila.Ak si myslis ,ze ja sa skryvam tu za nejaky druhy nick tak si na velkom omyle, ja som moja mila vyzreta 35 rocna zena a nie nejaka pubertiacka, co sa potrebuje skryvat za iny nick aby sa daco tu dozvedela, ked budem chciet tak sa ta opytam priamo na veci a nie takouto cestou!