Lubs,
ja som mala v pondelok mesiac, neviem ci je to normalne, ale ja mam este stale na koncoch rezov chrasty...ta koza je tam tak nejak blbo roztiahnuta, ze je na nich vacsia chrasta a asi dost hlboka, lebo nie a nie odpadnut a to repikujem 3 X denne. Ja uz tomu nerozumiem. A este som si cez kozu zo spodu nejak nahmatala nejake uzliky..asi tie vnutorne stehy alebo co ( v oblasti rezu) tak dufam, ze sa nejak vstrebu.Jem uz vsetko mozne na hojenie ran, no neviem kedy mi uz konecne tie chrasty odpadnu, nech mam uz pokoj. Rez je uz zlupany, len tie konce, jedno mam kremovat, druhe repikovat...
Spavat na boku sa mi este neda, teda asi sa viac bojim, lebo citim este take tlaky ked sa prevratim, tak radsej stale spavam na chrbte a uz ma poraza, v jednej polohe, uz viac nez mesiac. Ale uz sa musim niekedy az krotit, co mam uz normalne silu v rukach robit aj tazsie veci. Vcera som si konecne oprala podprdu, nech mi rychlo vyschne a zacalo prsat...no tak mi schla dlhsie a ja som zatial behala v takej sportovej co som si kupila v Lidli pred operaciou...je taka, pooperacna, stahovacia, len nie je na zapinanie a potom ked som si ju chcela dat dole, 15 minut som s nou zapasila, co som si ju nemohla stiahnut.
No som zvedava ako Luxury, uz by mala ist zajtra domov. My sme mali bt operovane v jeden den, potom mi ponukli na rychlo ten skorsi datum a som rada. Mne sa uz teraz robia potnicky ked sa spotim v tej silonovej podprde, neviem si predstavit byt takto v lete 6 tyzdnov. Ale zase sa v nej citim bezpecne, ze vsetko sedi tam, kde ma.