Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

babuleee

dlho som tu nebola, nebol čas a ani som teraz nestihla čítať, čo máte nove, len poslednu stranu...

ale 18 idem ja na to, fuuuha...sa to blíži a už sa tešííím....

Nelina27

manula, som vedela ze budes spokojna a ze sa ti najde termin aky ti bude vyhovat, ten PK naozaj nie je taky plny... inak ber tie 400, ani nespekuluj nad mensimi, doktor to ma v oku:-) inak s tymi nostekmi, je to asi fakt profesionalna deformacia, ked vidi co vsetko by sa dalo este vylepsit, ale podla mna on to tak povie casto aj zo srandy, nie zeby kazdy nostek chcel operovat:-)))
ja som bola v sobotu mesiac po opke, aj mne sa zda ze uz som fit co sa tyka fyzickej stranky, uz len cakam na kontrolu buduci tyzden aby ma konecne pustil cvicit... dnes som predbezne kupila sportovu podpirku v Schiesseri, ze 75D, takze to D bude asi moja konecna velkost, no ako doktor slubil ze plne trojky budem mat, tak ak je:-) inak to prave prsko uz zacina maknut, to lave zase poslucha menej, stale ho mam zvrchu akoby trochu opuchnute a je aj tvrdsie, no ved hadam dostane rozum po case
katka ja neviem tie tvoje jazvy a chrasty, volajako inak to musis mat zosite ako ja, ja som krvave ranky vobec ani nemala a teraz su jemne ruzove tenke ciarky, skoro ich nevidno a su presne v ryhe, takze sa tesim, no verim ze aj tie tvoje sa nakoniec pekne zahoja
ja este spavam na chrbte, len obcas sa na chvilocku zvyknem prevratit na bok nech si chrbat vydychne, tak po kontrole uz snad budem moct na boku celu noc ako predtym
a uz neviem co som chcela, aha... no vitam nove prsatice a tesim sa na fotky:-)

katka33

Lubs,

ja som mala v pondelok mesiac, neviem ci je to normalne, ale ja mam este stale na koncoch rezov chrasty...ta koza je tam tak nejak blbo roztiahnuta, ze je na nich vacsia chrasta a asi dost hlboka, lebo nie a nie odpadnut a to repikujem 3 X denne. Ja uz tomu nerozumiem. A este som si cez kozu zo spodu nejak nahmatala nejake uzliky..asi tie vnutorne stehy alebo co ( v oblasti rezu) tak dufam, ze sa nejak vstrebu.Jem uz vsetko mozne na hojenie ran, no neviem kedy mi uz konecne tie chrasty odpadnu, nech mam uz pokoj. Rez je uz zlupany, len tie konce, jedno mam kremovat, druhe repikovat...
Spavat na boku sa mi este neda, teda asi sa viac bojim, lebo citim este take tlaky ked sa prevratim, tak radsej stale spavam na chrbte a uz ma poraza, v jednej polohe, uz viac nez mesiac. Ale uz sa musim niekedy az krotit, co mam uz normalne silu v rukach robit aj tazsie veci. Vcera som si konecne oprala podprdu, nech mi rychlo vyschne a zacalo prsat...no tak mi schla dlhsie a ja som zatial behala v takej sportovej co som si kupila v Lidli pred operaciou...je taka, pooperacna, stahovacia, len nie je na zapinanie a potom ked som si ju chcela dat dole, 15 minut som s nou zapasila, co som si ju nemohla stiahnut.
No som zvedava ako Luxury, uz by mala ist zajtra domov. My sme mali bt operovane v jeden den, potom mi ponukli na rychlo ten skorsi datum a som rada. Mne sa uz teraz robia potnicky ked sa spotim v tej silonovej podprde, neviem si predstavit byt takto v lete 6 tyzdnov. Ale zase sa v nej citim bezpecne, ze vsetko sedi tam, kde ma.

merynka

suzie3 ja som vydela babu co mala iste 400ml v sobotu bola isto operovana od červena a nemala vobec nic plus este opuch vazne take male dvojky mozno a dievcina na izbe so mnou 360ml a ma ich iste ako ja.

merynka

manula posli mi tvoj mail poslem ti foto ako to vyzera v podprsenke pooperačnej .potom ako budem mat cas tak poslem livke.

suzie3

manula
tych 50 ml ani neurobi velky rozdiel. ked som sa na to Dr pytala tak vravel ze rozdiel medzi 350 a 400 je na obvod len pol cm. Takze myslim si ze uplne v klude mozes ist do tych vacsich.

suzie3

manula,
Livke som akurat poslala fotky tak ked ich prida, sa pozri, ale musim povedat ze tie fotky dost skresluju, ten blesk a foto zblizka... v skutocnosti sa mi zdaju fakt mensie.

manula

zuzikk,
jasne uz som PSSSSSST, nedopustila by som,aby ti don prsalo..nedajboze by potreboval upravu :))))))))))))))))

suzie, takze tiez si vahala a nakoniec zvolila mensie..ja som tiez na tom tak...ale asi risknem a dam tie 400 teda,kedze aj ty to tvrdis...aj ked cloveku sa to nezda,hlavne,ked vidim sestru so 350ml a posobia velko tie prsia, samozrejme ma inu postavu,ale aj tak :)